izyy píše:Pokiaľ ide o našu mini pôžičku, ktorú som na ti na tvoje neustajné žobranie v zhľadom k v tedy vzniknutej situácii poskytol, tak ty si mi sluboval, že mi to vrátiš do pondelka, poslal som to niekedy cez týždeň. Nakoľko išlo o malú sumu a mala byť vrátená podľa tvojich slov do pár dní, nemal som problém.
Pri platbe som do poznámky uviedol, že ak to nestihneš z tvojich dôvodov do 30., tak poprosím 10% úrok + každým týždňom znovu navýšiť o 10% už z princípu. Netušil som však, že to takto zneužiješ a pošleš mi to 30. napriek tomu, že sme boli dohodnutý na pondelok z pred 3 týždňov napriek tomu že peniaze si mal. Preto si myslím, že úroček sa tam hodí aj keď je dneska 30. a požičanú čiastku od teba na účte mám.
Toto je však mimo tému ale keď si to už uviedol tak nech každý vidí, aký kok*t v skutočnosti si, najprv sa dohodneš a potom využiješ možnosť spraviť dohodnutú akciu v najneskorší možný termín, ktorý by ťa nestál ani o cent viac.
Ty si myslíš ,že si jediný na svete bez problémov? Alebo čo si vobec o sebe myslíš.
Tomu sa hovorí datum do kedy to možem splatiť, peniaze som až na konci(šk) roka podostaval, tak som ti to splatil, o kredity od teba nemám zaujem.
Ked nevieš čo je medzi priznaním že nemam kredity a medzi ODMIETNUTOU ponukou, tak dosť smutné že nevieš taketo jednoduché veci rozlyšiť.
-- 30 čer 2016, 13:04 --
V našej konverzácii sme sa na obchode jasne dohodli, prečo by som ti inak posielal kredity, o ktoré nemáš záujem? Reagoval som na tvoj topic, v ktorom chceš kúpiť kredity v pomere "4:1" tak čo tu trepeš? Tento topic je o tom ako od každého ideš kupiť kredity ale peniaze na účte nemáš.
Na účte mám iba v rezerve , po odoslani tych 6€ , mi zostalo 13,52€. Na stole mám 15 eur pripravených pre obchodovanie.
Čo som si chcel dať na učet, lenže ma tu spomaluješ písaním vobec že trápných príspevkov, a myslíš si že si cool?
Ja som od teba ponuku odmietol, nemám zaujem, bodka.