Minecraft builder

Pokec o čemkoliv ostatním
Dr.Wolf

Minecraft builder

#1 Příspěvekod Dr.Wolf » 16 úno 2016, 21:01

Stavba staveb pro minecraft

Úvod
Dobrý den,jelikož je tu velká poptávka po stavitelích neboli builderech tak jsem se rozhodl založit toto téma, ve kterém vám budu nabízet mé služby, které jsou na vysoké úrovni. Toto téma tu bylo už před pár měsíci, ale já ho smazal tak ho tu píšu znovu. Co poskytuji za služby ? Jak už je zřejmé z nadpisu, že se jedná o stavění podle vašeho zadání.

Statusy dílen

Tu si můžete najít zda jsem volný nebo naopak jsem zaneprázdněný. Je možné, že se budou časem dílny přidávat a nebo ubírat.
1.Dílna: Otevřená

2.Dílna: Otevřená

Jak probíhá tvoření stavby

V první řadě je nejdůležitější napsat, jak napíšete tak se vám do jednoho dne ozvu nejpozději do dvou dnů. Po přijetí zakázky je povinen zákazník odeslat zálohu ve výši 50% z ceny stavby. Po obdržení 50% ceny neboli zálohy začne provozovatel služby stavět stavbu. Po dokončení stavby je provozovatel povinen informovat, že je stavba dokončena. Jakmile provozovatel informuje zákazníka, že je stavba hotová je povinen odeslat stavbu zákazníkovy a zákazník je povinen odeslat zbytek z ceny mapy což činní 50%.

Cena stavby
Cena stavby se určuje podle určitých faktů, které jsem určil.
I. Každý blok, co je napsán v rozměrech činní hodnotu jednoho kreditu.
Zákazník si určí rozměry 100x100 tak za tuto stavbu zaplatí zákazník v základu 100.
Zákazník si určí rozměry 250x250 tak za tuto stavbu zaplatí zákazník v základu 250.
II. Také se do ceny započítává i propracovanost a u té jsou určeny tyto ceny.
a) Normal - Zákazník dostane mapu nebo stavbu tak jak byla navrhnuta a nezaplatí nic navíc
b) Easy - Zákazník dostane mapu nebo stavbu tak jak byla navrhnuta a vylepšena a zaplatí 30 kreditu navíc
c) Hard - Zákazník dostane mapu nebo stavbu tak jak byla navrhnuta a různé dodělávky, které mapě dodají svou jedinečnost zákazník připlatí navíc 60 kreditu.
POZOR k variantě C se připočítávají i update mapy takže, když budete chtít mapu předělat na vánoce tak vám ji předělám.
III. Čas stavby.
Do 1 dne - 20 kreditu
Do 2 dne - 10 kreditu
Normální čas stavby se pohybuje kolem 3-4 dnů.

Způsob platby
Mapu nebo stavbu lze zaplatit pomocí kreditu na fakahedě.
POZOR při platbě PSC je sleva 20%

Nějaké recenze

DenOwq píše:Zhodnocení 2-

Po delším rozhovoru s autorem tématu(aut. nadále), jsme se dohodli na tom že mi postaví dungeon na mém serveru. Ze začátku jsem mu vysvětlil jaký styl chci, jak by to mělo vypadat a co za to dostane. Po prvním dni stavění, jsem viděl že to nebude ono, aut. umí stavět pěkně dokonce to vypadá i profesionálně ale neumí zachytit styl a pointu staveb. Umí i hezky dekorovat ale neumí zaplnit volné místa v mapě. Přes to, mapa vypadá tak jak jsem potřeboval a je tam i něco navíc :P

Hodnocení: stavba byla rychle dokončena, byla hezká ale nebyla zachycena priorita stavby - hodnocení 2.

Cena: 100 (předtím 130) kreditu na fakahedě.

pitilon@seznam.cz píše:Doporučuji, osobně mi stavěl asi 3-4 mapy a jsem velice spokojen.. Lze se domluvit s ním na ceně staví pěkně...
Naposledy upravil(a) Dr.Wolf dne 19 čer 2016, 17:45, celkem upraveno 11 x.
Obrázek

pitilon@seznam.cz
Kontaktovat uživatele:

Re: Minecraft builder

#2 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 16 úno 2016, 21:03

Doporučuji, osobně mi stavěl asi 3-4 mapy a jsem velice spokojen.. Lze se domluvit s ním na ceně staví pěkně...
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek
FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/

Dr.Wolf

#3 Příspěvekod Dr.Wolf » 07 čer 2016, 21:36

Nabídka stále platí.
Obrázek

nejento
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod nejento » 08 čer 2016, 19:05

A máš nějaký fotky? :)
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

LukixCZ
Věk: 24

#5 Příspěvekod LukixCZ » 08 čer 2016, 19:33

Jelikož prodávám kredity a nikdo nemá zájem, tak tohle je asi další možnost. Jak napsal administrátor, máte nějaké fotky ?
Připoj se k nám play.southcraft.eu
Zvednutí karmy za spokojenost nic nestojí :)

Dr.Wolf

#6 Příspěvekod Dr.Wolf » 08 čer 2016, 20:23

Fotografie mohu dodat. Stavím na mém serveru nové stavby tak dodám dotografie
Obrázek

LukixCZ
Věk: 24

#7 Příspěvekod LukixCZ » 08 čer 2016, 20:32

Dobrá jinak volno máte ? Mám na fakahedě k prodeji 3 000 kreditů, jsem schopný utratit tolik kreditů za vás. Pokud máte skype nebo cokoliv, bylo by to lepší se tam dohodnout. Mám server, kde mám kolem 20-30 hráčů je to BungeeCord a myslím si, že by to chtělo ty stavby oživit.
Připoj se k nám play.southcraft.eu
Zvednutí karmy za spokojenost nic nestojí :)

Port2

#8 Příspěvekod Port2 » 09 čer 2016, 14:02

Statusy dílen

Tu si můžete najít zda jsem volný nebo naopak jsem zaneprázdněný. Je možné, že se budou časem dílny přidávat a nebo ubírat.
1.Dílna: Otevřená

2.Dílna: Otevřená

Dr.Wolf

#9 Příspěvekod Dr.Wolf » 18 čer 2016, 10:28

Znovu volný :)
Obrázek

Arcas
Věk: 26

#10 Příspěvekod Arcas » 18 čer 2016, 12:41

Za PSC sleva 20%, přičemž na fóru se kredity pohybují v poměru 3:1 za real money :D
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

Zpět na „Off topic“