cawte mam problem nainstaloval som si css na novy notebook a vzdy ked sa napajam na neaky server tak mi stahuje zvuky a modely (co by nebol problem) ale pri zmene mapy mi ich stahuje zase znova vsetky tie iste zvuky a modely ako keby ich nechcelo ulozit na harddisk,
skusal som i preinstalovat csko ale nepomohlo, neviete ako to vyriesit aby mi tie veci ukladalo na hdd ?
nechcem rady typu "cl_downloadfilter none alebo cl_downloadfilter nosounds" lebo ja ti zvuky chcem a ked zrusim stahovanie modelov tak potom v hre vidim namiesto hracou errory
stahuje furt dokola zvuky aj modely
- max_007
- Věk: 36
- SPiRIT
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Re: stahuje furt dokola zvuky aj modely
na nekterych serverech me to dela tez, nevim ceho je to pricinou, spis si myslim ze to je nejaky bug hry protoze po case to prestane samo od sebe delat, jedine zkus vymazat blob soubory ze slozky steam a restartovat steama, jinak nevim cim to doopravdy je, vim jen to ze kdyz me tohle u nektereho serveru dela tak to treba do par dni jde normalne. Me to teda nestahuje nic znova, jen mi tam proleti behem nekolika sekund nazvy nekterych souboru, spise to vypada jako by to overovalo jejich pritomnost ve hre. Zkus treba smazat ty blob soubory treba to pomuze....
- Will
- Kontaktovat uživatele:
Re: stahuje furt dokola zvuky aj modely
Není to nastaveným fast downloadem a nepřítomností těchto souborů? Dneska mi to taky na serveru dělalo když jsem to tam zapomněl dát.

Přijďte si zahrát Zombie camp & escape, Scoutzknives, Surf fun & Surf RPG & Surf 10x_reloaded, Gungame, Warcraft3, Minigame, Deathrun a mnoho dalších modů
Zpět na „Counter-Strike: Source“