Server: IP:PORT (Nemám)
Ahoj, nevím zda to tu již bylo, ale po prohledání prvních 5 stránek jsem nic podobného nenašel. Když na serveru
http://luxfur.fakaheda.eu/ použiju /back po smrti, tak mě to nevrátí na death point, docela často mě to hodí na home/poslední pozici odkaď jsem se na home portoval.
Nejsem majitel serveru a i když mu to furt mlátím o hlavu tak to nechce řešit, prosím pomoc.
Na serveru nefunguje /back správně
-
JajajaCZ
- variodriver
- Věk: 15
- Kontaktovat uživatele:
Re: Na serveru nefunguje /back správně
Bohužel to tedy nemůžeš vyřešit když nejsi majitel. S8m jako hráč to nemůžeš nastavit a když to neudělá majitel, tak to tak nebude.
-
JajajaCZ
a nějaké řešení pro majitele? ( JE to bug, správně by to mělo fungovat)
- variodriver
- Věk: 15
- Kontaktovat uživatele:
Pochybuju že je to jeho vlastní plugin, nejspíš je to essentials. Nejlepší by bylo, kdyby si vytvořil vlastní plugin. 
-
JajajaCZ
tak ale na normálních serverech to funguje, tohle je modovaná 1.7.10. a když už mám časově omezené VIP, tak mě štve, že to nejde
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je to VIP výhoda, tak je to porušení EULY (tedy v rozporu s licencí k Minecraftu), takovou věc bys měl mít nezávisle na tom, zda platíš, nebo ne.
Plus mi to připadá , jako by tam byl spíš plugin CommandBook, nebo tak. Tam to myslím není zrovna určené na teleport na místo smrti, ale opravdu na místo posledního teleportu - mno je to prostě takové ošemetné.
Bohužel bez dalších jak informací, tak přístupu k serveru to tu s námi nemůžeš vyřešit - jak přesné informace, tak třeba configy jsou potřeba - a pak možnost je měnit. A to jako pouhý hráč těžko zvládneš. (I tak jsi mohl uvést IP adresu svého serveru ale...) Bohužel tedy nějaká rada by tu byly pouze dohady nezaložené na reálných informacích o serveru( je spousta možností, které přidávají /back), stejně jako by taková rada byla spíš k ničemu, pokud nejsi schopen ji pak aplikovat.
Proto téma uzamykám, pokud sem přijde majitel serveru (nebo pokud budeš mít k serveru přístupová práva v Control Panelu, abys tyto dvě věci mohl číst/měnit), tak se tu můžeme konstruktivně bavit. Věc nemusí být vůbec chyba, každý plugin se chová jinak...
Plus mi to připadá , jako by tam byl spíš plugin CommandBook, nebo tak. Tam to myslím není zrovna určené na teleport na místo smrti, ale opravdu na místo posledního teleportu - mno je to prostě takové ošemetné.
Bohužel bez dalších jak informací, tak přístupu k serveru to tu s námi nemůžeš vyřešit - jak přesné informace, tak třeba configy jsou potřeba - a pak možnost je měnit. A to jako pouhý hráč těžko zvládneš. (I tak jsi mohl uvést IP adresu svého serveru ale...) Bohužel tedy nějaká rada by tu byly pouze dohady nezaložené na reálných informacích o serveru( je spousta možností, které přidávají /back), stejně jako by taková rada byla spíš k ničemu, pokud nejsi schopen ji pak aplikovat.
Proto téma uzamykám, pokud sem přijde majitel serveru (nebo pokud budeš mít k serveru přístupová práva v Control Panelu, abys tyto dvě věci mohl číst/měnit), tak se tu můžeme konstruktivně bavit. Věc nemusí být vůbec chyba, každý plugin se chová jinak...
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)