dobrý den chci se zeptat že když mám teď Minecraft FREE verzi a když to chci přepnout na tu placenou tak můžu to udělat tak že si jakoby objednám nový server a zůstanou mi ty zálohy co jsem měl ?
Objednávka Serveru
-
Matak55
Objednávka Serveru
82.208.17.26:27521
dobrý den chci se zeptat že když mám teď Minecraft FREE verzi a když to chci přepnout na tu placenou tak můžu to udělat tak že si jakoby objednám nový server a zůstanou mi ty zálohy co jsem měl ?
děkuju za odpověď 
- variodriver
- Věk: 15
- Kontaktovat uživatele:
Re: Objednávka Serveru
Nejspíš jsi na to přišel když ve službách máš že už máš placený. Nicméně poradím:
Dáš dole v nabídce (Tam jak je konzole, plugin manager...) "Zaplatit tento server". Tam to zaplatíš. Nebo myslím že to je i v "Přehled", ale nejsem si jistý.
Dáš dole v nabídce (Tam jak je konzole, plugin manager...) "Zaplatit tento server". Tam to zaplatíš. Nebo myslím že to je i v "Přehled", ale nejsem si jistý.
-
Matak55
a když to teda zvýšim na např 20 slotu budu tam mít těch přidělených 4GB ram ? 
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Jistě, jen je třeba si samozřejmě ty sloty doplatit.
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)