Server: 82.208.17.31:27458
Ahoj,
rozhodli jsme se na server hodit WebAuctionPlus každopádně je tu malý problém.
Všechny soubory jsem nahrál podle návodů na webu, podíval jsem se i na video kažopádně mi nic nefunguje. Serverový plugin již svoje tabulky přidal, tudíž v připojení do hry problém není, každopádně když udělám složku na webu, nastavím do configu potřebné údaje a zajdu na danou adresu: www.craftzone.cz/webauctionplus tak se mi nic nenabíhá. Na webu používáme systém Wordpress..
Je tu někdo kdo má s tímto pluginem zkušenosti, popřípadě by dokázal poradit? ^^
WebAuctionPlus, Web se nedokáže propojit s databází
- ProfiiQus
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: WebAuctionPlus, Web se nedokáže propojit s databází
Řekl bych že tohle bude spíše problém Wordpressu. Respektive že místo toho, aby se načetl obsah složky webauctionplus, tak si WP myslí, že je to nějaká stránka takhle pojmenovaná (jako máš třeba o-serveru) a protože takovou stránku ve WP nemáš, tak ti zobrazí že nebyla nalezena. Nějaká řešení najdeš na Googlu: https://www.google.cz/search?q=cannot access non-wordpress subdirectories
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- ProfiiQus
Ahoj,
právě že mi to nevyhodí klasickou 404, načítá to asi 3 minuty a pak to napíše že se nemůže připojit k databázi.
právě že mi to nevyhodí klasickou 404, načítá to asi 3 minuty a pak to napíše že se nemůže připojit k databázi.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- ProfiiQus
Jojo,
včera jsem se v tom ještě hrabal trochu, každopádně už to tam zase je, zkusil jsem novou verzi a taktéž nereaguje.
http://craftzone.cz/webauctionplus/
včera jsem se v tom ještě hrabal trochu, každopádně už to tam zase je, zkusil jsem novou verzi a taktéž nereaguje.
http://craftzone.cz/webauctionplus/
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
No někde tam bude chyba. Buď máš na hostingu něco co ta aplikace potřebuje zakázaný, nebo máš něco někde špatně vyplnění nebo samozřejmě může být chyba v aplikaci (což je ale dost nepravděpodobný, vím sám z vlastních aplikací, že z 99% je problém na straně uživatele). Nicméně vzhledem k tomu, že ti to nevypíše žádnou specifickou chybu, tak to prakticky nemáš jak najít. To že to nevypíše žádnou chybu může být zase buď hostingem, který potlačuje chybový hlášky nebo i aplikací, že je potlačuje. Víc se k tomu z dostupných informací říci nedá.

- ProfiiQus
Takhle,
jsem schopen ti odeslat configy kdyby byl zájem, každopádně jsem si jist že mám vše dobře vyplněné, vše jsem několikrát kontroloval..
Přemýšlím i o tom, že by to mohlo být zastaralou verzí pluginu (Máme 1.9 a používáme pro 1.8), každopádně v tom případě by se web alespoň propojil a program by tam alespoň byl...
jsem schopen ti odeslat configy kdyby byl zájem, každopádně jsem si jist že mám vše dobře vyplněné, vše jsem několikrát kontroloval..
Přemýšlím i o tom, že by to mohlo být zastaralou verzí pluginu (Máme 1.9 a používáme pro 1.8), každopádně v tom případě by se web alespoň propojil a program by tam alespoň byl...
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Config je k ničemu, když ti web nezobrazuje, co je špatně. Na tohle by bylo potřeba nejdřív prozkoumat aplikaci a pokud tam je nastavené potlačování chyb, tak to vypnout a zároveň to samé udělat i u webhostingu.
Pak až to ukáže nějakou konkrétní chybu se teprve může řešit jak to rozchodit. Nicméně to už není práce na pár minut.
Pak až to ukáže nějakou konkrétní chybu se teprve může řešit jak to rozchodit. Nicméně to už není práce na pár minut.