Dobrý podvečer,
hľadám niekoho, kto má dostatočné skúsenosti s programom WorldPainter ktorý bude schopný vytvoriť jednu menej náročnú mapku (7000 x 7000) na jeden špeciálny typ PVP serveru. Mapa zohráva dosť podstatnú úlohu takže nehláste sa amtéry ktorí viete nahodiť len stromy, hory a pod. primitívne veci ktoré zvládnem spraviť i ja. Odmena vás samozrejme neminie, ktorá síce nebude nejak EXTRA honosná lebo momentálne len začíname. (Najlepšie by bolo, keby sa nájde nejaká dobrá duša ktorá to spraví zdarma poprípade na vopred stanovené splátky.)
WorldPainter - Master
- AAAuto
WorldPainter - Master
„Nikdy nehovor, že sa niečo urobiť nedá, pretože vždy sa nájde nejaký blbec, ktorý nevie že sa to nedá a urobí."
- TheAmazingCave
- AAAuto
Re: WorldPainter - Master
Nó tak najdôležitejšou vlastnosťou tej mapy musí byť to, že musí byť rovnejšia, aby sa na nej dalo bez problémov bojovať. Tzv. HCF Mapa, pokiaľ vám to niečo hovorí. Teda nesmú tam byť žiadne veľké kopce, poprípade len také menšie až stredne veľké a nesmú tam byť žiadne hory až na okrajoch kde bude border. Max. výška kopcov a hôr nesmie presahovať 120 výškových bodov. Stromy musia byť v riedkom rozpoložení, teda dajme tomu 1-2 stromy max. na 1 chunk. Na zemi nesmú byť žiadne blocky, ako sú listy a pod. veci na okrasu len tráva a kvety, teda v podstate ako default vanilla minecraft. Výber biomov je na vás .. no nesmie byť použitý žiadny typ zimného biomu. Nesmie byť použitý ani oceán, len väčšie až menšie jazierka, rieky a potoky. Dôležité sú taktiež aj rovné plochy pre spawn a pre roadky (cesty):
- Spawn (X:0, Y:65, Z:0) -> 200x200 rovina
- Roadky(cesty) -> 10x10 budú sa tiahnuť na SEVER,JUH,VYCHOD a ZAPAD od spawnu až na koniec mapy
Rudy:
Coal: o 150%-viac ako vanilla generator, Výška zostáva
Iron: o 100%-viac ako vanilla generator, Výška: 75b
Gold: o 100%-viac ako vanilla generator, Výška: 45b
Redstone: o 75%-viac ako vanilla generator, Výška: 30b
Lapis: o 75%-viac ako vanilla generator, Výška: 35b
Diamond: o 70%-viac ako vanilla generator, Výška: 25b
Emerald: o 50%-viac ako vanilla generator, Výška:30
Požiadal by som o screen na jeden chunk ak by to bolo možné, či takéto nastavenie bude vyhovovať.
Ak budete mať čas, tak najlepšie bude ak sa pôjdete pozrieť na jeden z HCF serverov v zahraničí, kde štýl mapy ktorú potrebujeme majú, aby ste nabrali inšpiráciu v tvorení, pretože ja som ten písomný náčrt nenavrhol určite dobre.. Ak nemáte IP adresu - PM ME
- Spawn (X:0, Y:65, Z:0) -> 200x200 rovina
- Roadky(cesty) -> 10x10 budú sa tiahnuť na SEVER,JUH,VYCHOD a ZAPAD od spawnu až na koniec mapy
Rudy:
Coal: o 150%-viac ako vanilla generator, Výška zostáva
Iron: o 100%-viac ako vanilla generator, Výška: 75b
Gold: o 100%-viac ako vanilla generator, Výška: 45b
Redstone: o 75%-viac ako vanilla generator, Výška: 30b
Lapis: o 75%-viac ako vanilla generator, Výška: 35b
Diamond: o 70%-viac ako vanilla generator, Výška: 25b
Emerald: o 50%-viac ako vanilla generator, Výška:30
Požiadal by som o screen na jeden chunk ak by to bolo možné, či takéto nastavenie bude vyhovovať.
Ak budete mať čas, tak najlepšie bude ak sa pôjdete pozrieť na jeden z HCF serverov v zahraničí, kde štýl mapy ktorú potrebujeme majú, aby ste nabrali inšpiráciu v tvorení, pretože ja som ten písomný náčrt nenavrhol určite dobre.. Ak nemáte IP adresu - PM ME

„Nikdy nehovor, že sa niečo urobiť nedá, pretože vždy sa nájde nejaký blbec, ktorý nevie že sa to nedá a urobí."
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
tak spawn rud by šlo upravit přes terraincontrol

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Všechno z toho jde poměrně jednoduše přes terraincontrol...
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
- Jediah
- Věk: 23
Ešte stále čakám na zaplatenie za logo, ktoré som ti robil asi pred dvoma mesiacmi. Jakože "advice" pre niekoho kto by chcel obchodovať s dotyčným. Neberte to ako "blame" možno na to len zabudol.
The grass is always greener on the other side becouse it´s fertilized with bullshit.
Doporučujem v skupine Minecraft HELP CZ/SK (pitilon da odkaz ked ho poprosiš
) tam ten Henry jefferson, proste TOP PRÁCE! Za 30€ ti spraví taký mastro pracu, že sa pose**š.