Czech-craft odměny nefungují

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
rayler

Czech-craft odměny nefungují

#1 Příspěvekod rayler » 15 kvě 2016, 23:09

82.208.17.33:27606

Zdravím,
už jsem to zkusil na mnoho způsobů tak nevím jak dál.. jednoho dne si GAListerel usmyslil, že nebude dávat odměny.. Chyba na czech craftu není tam mám správně nastavení port(29606) a public key.. a v config votifier port(29606) taky ne..
Dodatek
- GAListener je verze 1.3.2 - 1.8.1
- Votifier je verze 1.9 - 1.6.2, 1.6.1, 1.2.5
... ty nejnovější verze z FH i Bukkitu

chyba z logu GAListener
Spoiler: zobrazit
> [22:54:08 WARN]: Exception in thread "Craft Scheduler Thread - 11"
> [22:54:08 WARN]: org.apache.commons.lang.UnhandledException: Plugin GAListener v1.3.2 generated an exception while executing task 73
at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:56)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1142)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:617)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
Caused by: java.lang.NoSuchMethodError: org.bukkit.Server._INVALID_getOnlinePlayers()[Lorg/bukkit/entity/Player;
at com.swifteh.GAL.Metrics.postPlugin(Metrics.java:335)
at com.swifteh.GAL.Metrics.access$4(Metrics.java:328)
at com.swifteh.GAL.Metrics$1.run(Metrics.java:223)
at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:71)
at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:53)
... 3 more

V logu při načtení není nikde chyba krom GAListeneru.

Seznam PL
Spoiler: zobrazit
MotdManager, TitleOnJoin, VanishMe, BarAPI, ClearChat, PlaceholderAPI, TuxTwoLib, AntiWorldFly, RecipesGUI, Quake, SkinsRestorer, DeathMessages, TrollingAdmin, AntiJoinBot, Tablist, ColoredTexts, CratesPlus, CoreProtect, ChatClear, FreeSign, WorldEdit, NoRain, MultiInv, Essentials, ClearLag, AutoMessage, SurvivalGames, Scoreboard, WorldBorder, EnchantGUI, Votifier, ProtocolLib, AutoSaveWorld, SignEdit, AntiAd, AutoWarezSkin, OITC, PermissionsEx, PluginFake, LagMeter, MOTDColor, GAListener, Vault, FakaHedaMinequery, MassiveCore, UltraCosmetics, LWC, Marriage, WorldGuard, SkyWars, ASkyBlock, ChatManager, MyCommand, EssentialsSpawn, PlotMe, Jobs, TNTRun, 1vs1, SilkSpawners, Citizens, ColoredTags, OnTime, Residence, EchoPet, MagicSigns, CS-CoreLib, ChestShop, PlotMe-DefaultGenerator, CommandNPC, CompatNoCheatPlus, Multiverse-Core, NoCheatPlus, Shopkeepers, AncientGates, MineResetLite, AuthMe, HolographicDisplays, MythicMobs, MultiWorldMoney, MineResetLitePlus, Paintball, WarpPortals, BedwarsRel, TouchscreenHolograms

Děkuji s pozdravem Ray

josefpadua
Věk: 22

Re: Czech-craft odměny nefungují

#2 Příspěvekod josefpadua » 16 kvě 2016, 04:49

Tvuj server znám a vím, že hlasování máš již zveřejněné, tak mě to zaskočilo a zkusil jsem hlasovat, ale žádné itemy mi to nedalo. Takže ti to nefunguje... :D Asi to bude tím, že to je rzobité. Na jakou verzi je ten GaListeren

rayler

Re: Czech-craft odměny nefungují

#3 Příspěvekod rayler » 16 kvě 2016, 06:29

Ahoj,
veškeré verze pl jsem již vypsal..
Dodatek
- GAListener je verze 1.3.2 - 1.8.1
- Votifier je verze 1.9 - 1.6.2, 1.6.1, 1.2.5
... ty nejnovější verze z FH i Bukkitu

Zpět na „Minecraft, Tekkit“