Predám , moj dedikovaný server, na ktorom sme všetci admini, helperi, a ja pracovali už viacej ako pár rokov.
Jedná sa o server z "mix" možnosťami.
Hráčské servery, Survival, Creative extreme,a ďalšie.
Dovod predaja, je ten , že už na server nemám náladu až tak ako kedysi.
Server bude treba zaplatiť za pár dní.
Mesačná cena: 5700 kreditov.
Denná cena: 190 kreditov.
K predaju pridávám veškerú podporu, pomoc odomňa a veškeré heslá, spigot platené pluginy a ostatok čo patrí k dedikovanému stroju.
Na dedikovanom stroji , mám spravený "GUI" tzn spušťanie minecraft/bungee serverov, takže kliknutím to štartnete/stopnete/reštartnete, a ďalšie.
Parametre:
CPU: Intel(R) Core(TM) i7-3930K CPU @ 3.20GHz (12 jadrový)
RAM: 64GB DDR3
HardDisk: 1TB HDD.
Až sa opraví menší problém s autorom, bude aj viacej hráčov než je teraz 60+, dovod že nefunguju tak , ako majú hráčské servery fungovať. Samozrejme všetko sa opraví.
Zvyčajne bývá 100+ hráčov, samozrejme aj viacej može byť ak dáte do toho plný výkon

Pokial máte akukoľvek otázku, nevahajte ma kontaktovať do SZ, pre bližšie informácie.
Cenu za server, si už len učtujem jednu vec, a to je "práca" a všetko čo som do serveru vložil.
Myslím si že za 3000 kreditov, popr 4 tisicky , by bola ideálna cena.
Samozrejme sa možeme dohodnuť o LACNEJŠEJ cene , pri prevode na účet/paypal.
Prosím, nechajte si zbytočné komentáre ohľadom iných vecí, ako napr. je to hovadina a pod..
Bližšie informácie, už len v SZ.
Meno na FH: marek327
Samozrejme, nepredávam čisto server bez akejkolvek pomoci, keďže je to dedikovaný stroj a je tam plno uprav čo som ja robil ,a vy s toho možete byť nechapavý, tak ja vám pomožem kedykoľvek, taktiež každý update každeho plateného pluginu.
Moje kupene resources na spigotmc.org:
Spoiler: zobrazit