Server: 82.208.17.31:27458
Ahoj,
chtěli bychom si na serveru zařídit Webregistraci, abychom mohli odfiltrovat stupidnější hráče, co o server nemají moc zájem.
Nenašel by se tu někdo, kdo by takovou věcičku zvládl? Aktuální návod na foru není stažitelný
Webregistrace
-
MinfasCZE
- Kontaktovat uživatele:
Re: Webregistrace
Udělal jsem něco podobného, že když se připojí nový hráč musí podtvrdit pravidla... Teď mi tam nikdo nechodí, hrají tam pouze hráči kteří mají VIP.
Záleží jak si představuješ web register že se registruješ na webu a zaregistruje se jim účet ve hře, nebo se budou registrovat pomocí emailu?
další způsob neumím.
Záleží jak si představuješ web register že se registruješ na webu a zaregistruje se jim účet ve hře, nebo se budou registrovat pomocí emailu?
Kód: Vybrat vše
enableEmailRegistrationSystem: truedalší způsob neumím.
-
Mike8748
pokud máš na webu wordpress, mybb, ipboard3, phpfusion, xenforo, joomla, wbb3... tak přímo authme podporuje dané RS/fóra, stačí nastavit konfig authme aby bral údaje z DB webu a zakázat registraci ve hře.
nebo se dá udělat registrace vlastní, stačí troška php, práce tak na 20 minut.
záleží jak přesně si to představuješ a zda chces na webu jen registraci nebo i nějaký "vstupní test"
nebo se dá udělat registrace vlastní, stačí troška php, práce tak na 20 minut.
záleží jak přesně si to představuješ a zda chces na webu jen registraci nebo i nějaký "vstupní test"
-
ProfesorG
No, chci aby se hráči registrovali na webu a ten odeslal údaje do AuthMe na server.
Php neumím, tudíž by mi pomohl nějaký předpřipravený skript či někdo, kdo by byl schopen mi s tím klidně i za nějaký malý finanční obnos pomoci..
Php neumím, tudíž by mi pomohl nějaký předpřipravený skript či někdo, kdo by byl schopen mi s tím klidně i za nějaký malý finanční obnos pomoci..
-
Mike8748
no koukal jsem ze stranky serveru mas postaveny na wordpressu, nejsnadnejsi by tedy asi bylo na strankach v administraci wordpressu povolit registraci navstevnikum a na serveru plugin authme propojit s wordpresem
v authme se pak nastavi ze kdyz prijde neregistrovany hrac na server tak mu to napise jen ze ma jit na stranky XY a registrovat se tam
(klidne bych pomohl s nastavenim, ale z nedostatku casu by to nebylo driv jak o vikendu)
v authme se pak nastavi ze kdyz prijde neregistrovany hrac na server tak mu to napise jen ze ma jit na stranky XY a registrovat se tam
(klidne bych pomohl s nastavenim, ale z nedostatku casu by to nebylo driv jak o vikendu)
-
ProfesorG
V tom by problém určitě nebyl, akorát já sám osobně nevím jak to udělat.