Spawn a OnlyProxyJoin

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
variodriver
Věk: 15
Kontaktovat uživatele:

Re: Spawn a OnlyProxyJoin

#11 Příspěvekod variodriver » 13 bře 2016, 21:12

AuthMe bude pouze na jednom serveru. Jde to udělat i jiným pluginem?
Obrázek
ObrázekObrázek

marty_
Věk: 54
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvekod marty_ » 14 bře 2016, 22:20

pocki, nejak se do toho zamotavam...

Tobe se jedna o spawnuti hracu kdyz se pripoji?
Aby se objevili vzdy na konkternim serveru?
Pokud to takto chapu spravne, tak by se hraci meli spawnout na serveru kde mas authme. a pak je uz posles dal treba branou...

nebo ohledne spawnu myslis neco jineho?
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej :)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

variodriver
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvekod variodriver » 14 bře 2016, 22:47

Potřebuji, že když se připojí na lobby server, že se objeví na spawnu lobby serveru. Potom, když se přepojí na minihrový server, že se objeví na spawnu minihrového serveru.
Obrázek
ObrázekObrázek

marty_
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvekod marty_ » 15 bře 2016, 09:52

to sou dve ruzne veci u bunge :-)
na lobby to obstaras pomoci authme
a na ostatnich serverech nejspise pluginem na teleportaci mezi servery...
ted napis jake pouzivas pluginy na serveru kam kces jit z lobby at muzeme dal resit. ...
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej :)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

variodriver
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvekod variodriver » 15 bře 2016, 17:47

Teď potřebuju, že když se připojí na server, na kterém není AuthMe, že je to hned po připojení portne na spawn. Bohužel ale nevím jaký je na to plugin. Na minihrovém serveru mám tyto pluginy:
Spoiler: zobrazit

Kód: Vybrat vše

Plugins (40): WorldBorder, MultiWorld, FakaHedaMinequery, WorldEdit, BossBarAPI, ColoredSigns, Vault, GameAPI, PermissionsEx, EasySpleef, BungeePortals, Build_It, MyCommand, Paintball, AutoMessage, SurvivalGamesMultiverse, TNTRun, MinigamesParty, SurvivalGames, OITC, Trampoline, BedwarsRel, ProtocolLib, LuckyBlock, ConnectFour, MobArena, Essentials, Residence, Citizens, Jobs, ServerSigns, EssentialsSpawn, LibsDisguises, AgarMC, Holes, ScoreboardStats, EssentialsChat, Evolution, MinigamesLib, SimpleSnake

-- 15 bře 2016, 19:09 --

marty_ píše:vetsinou funguje /setspawn :-)

nicmene jake mas pluginy?

nebo v authme mas toto?

teleportUnAuthedToSpawn: true
?

V tomto jsem našel problém: Když se připojím, jsem na spawnu, ale když se přihlásím, portne mi to na poslední místo kde jsem byl před odpojením.
Obrázek
ObrázekObrázek

marty_
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvekod marty_ » 18 bře 2016, 20:56

variodriver píše:Teď potřebuju, že když se připojí na server, na kterém není AuthMe, že je to hned po připojení portne na spawn. Bohužel ale nevím jaký je na to plugin.

na jednotlive servery BungeeSuitePortals viz https://www.spigotmc.org/resources/bung ... ortals.67/
potrebujes do bungee pak dohrat BungeeSuite
mnoa ten portals umi i nastavit portal na warp tzn projdes branou a objevis se na warpu :-)
oznacis rohy portalu a pak prikaz : /setportal <nazev_portalu> warp <nazev_warpu>

pokud by to nefungovalo tak by byl potreba jeste: BungeeSuiteWarps, netusim zda je to potreba, ty warpujes essentialsem, ja mam ten BungeeSuiteWarps ktery umozni warpovat hrace i ze serveru na server :-)
Jsou to tyto:

variodriver
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvekod variodriver » 31 bře 2016, 22:33

Já ale potřebuju to, že když se připojíš na server (Klidně bez Bungee), že se objevíš na spawnu.
Obrázek
ObrázekObrázek

marty_
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvekod marty_ » 01 dub 2016, 23:59

seznam pluginu napis.
Jsou to tyto:

variodriver
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvekod variodriver » 03 dub 2016, 17:38

Na lobby:

Plugins (34): Citizens, MultiWorld, TeleportSigns, PlugMan, FakaHedaMinequery, WorldEdit, icJukeBox, NoHunger, SkinsModule, SkinsRestorer, ClickWarp, Stacker, PermissionsEx, EasySpleef, PlayerHeads, MyCommand, AnvilColors, CustomJoinItems, UltraCosmetics, iConomy, ChestCommands, CommandNPC, ProtocolLib, HolographicDisplays, MobArena, Essentials, EssentialsSpawn, Ultrabans, ScoreboardStats, EnjinMinecraftPlugin, AuthMe, TitleManager, EssentialsChat, Residence

Na minihrách:

Plugins (41): MultiWorld, WorldBorder, Vault, GameAPI, Potatoes, AutoMessage, SurvivalGamesMultiverse, SurvivalGames, MinigamesParty, Trampoline, ProtocolLib, LuckyBlock, ConnectFour, MobArena, Jobs, Citizens, WorldEdit, FakaHedaMinequery, BossBarAPI, Annihilation, ColoredSigns, EasySpleef, ScoreboardStats, PermissionsEx, Build_It, MyCommand, Paintball, OITC, BedwarsRel, Essentials, ServerSigns, LibsDisguises, Holes, BungeePortals, TNTRun, EssentialsChat, Residence, EssentialsSpawn, Evolution, MinigamesLib, SimpleSnake

Já ale spíš teď potřebuju vědět, jaký plugin dokáže že budu po připojení vždy na spawnu serveru.
Obrázek
ObrázekObrázek

NEZNAMY
Věk: 27
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvekod NEZNAMY » 03 dub 2016, 17:49

SpawnTeleport, ale nemá Yaw a Pitch

Zpět na „Minecraft, Tekkit“