Server: IP:93.91.250.102:27140
Čaute. Mám hrozne čudnú vec na servery. Ak sa na server pripojí napr. hráč s nickom kalaman tak ten sa prihlási. Potom príde na server hráč s tým istým nickom len so zmenenou veľkosťou písmena kaLaman a ten sa už prihlásiť NEMUSI. A ide mu ničiť hráčove resky aj brať peniaze. Čo to môže byť za chybu ? bug ?
verzia authme - 3.4
AuthMe ? cudne
- Misso
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
-
Tixius24
- Věk: 49
Re: AuthMe ? cudne
hm fakt divné ale asi sa jedná o bug
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
máš javu 8? zkus starší verzi vím že authme beta3 nebo jak to je je zabugovaná, nevím jak je to s 4 a mi to nedělá, protože mám bungeecord...

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
-
breadling01
je to velky bug v authme bez bungeecordu takisto to je jedno aku verziu authme pouzivas, nepomaha ani zmena javy ci uz 7 alebo 8, takze s tym nic nespravis akurat ked sa niekto taky pripoji za nejakeho hraca moze sa hrac hned odpojit a bude od neho pytat password, seba ochranis jedine ze svoje resky prevedies na server a peniaze si anulujes... jedine riesenie
- AAAuto
Možno je práve tento problém vyriešený v najnovšej verzii AuthMe ktorá vyšla na 1.9 no podporuje i staršie 
„Nikdy nehovor, že sa niečo urobiť nedá, pretože vždy sa nájde nejaký blbec, ktorý nevie že sa to nedá a urobí."
-
Smexhy
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Vo verzii Authme 5.0 a vyššie tento problém už nie je.