Pluginy na server 1.6.4

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Pete85

Pluginy na server 1.6.4

#1 Příspěvekod Pete85 » 08 bře 2016, 13:35

Server:casa7.fakaheda.eu IP:82.208.17.17 PORT :27547

Ahoj je tu niekto kto by mi vedel pomôcť s puginama na mojom serveri. Verzia serveru je 1.6.4 nakoľko sú tam módy ktoré nevyšli na novšie verzie hry. Preto 1.6.4. Potreboval by som plugin na zmenu skinov pre hráčov ktorý nemajú origo hru. Čiže aby si priamo v hre mohli zmeniť skin.
Ďalej by sa mi zišlo zopár rád ako nastaviť permisiony v hlavnom svete pre bežných hráčov a ako nastavit jednotlivé svety.
Ak by mal niekto záujem rád ho pridám na whitelist aby sa vedel na server pozriet koli pomoci.
Zišli by sa aj pluginy na nejaké minihry. Len všetko treba na verziu 1.6.4. Po dlhom hladaní som toho vela nenašiel :(
Lepšie povedané skoro nič.
Preto prosím o pomoc skúsenejších ludí s väčším prehladom.
Server je stavaný pre menšie množstvo hráčov. Zatial 5 ale časom plánujem rozšíriť keď bude server vyladený a hotový.
Tak ak sa niekto ochotný a schopný nájde a bude mať chuť spolupracovať stačí napísať.
Vopred ďakujem za každú radu a pomoc ;)

Rád by som tam mal pluginy ako je:
Lockette
SkyBlock
BedWars
Jail
plugin na vyber class :)
a na zmenu skinu :)
Obrázek

Mysti

Re: Pluginy na server 1.6.4

#2 Příspěvekod Mysti » 08 bře 2016, 15:18

Na ty skiny bych asi viděl toto: http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/skinchanger/ nebo toto: http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/iskin/. Bohužel k iSkin potřebuješ ještě jeden plugin a to tento: http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/spoutcraft-plugin/.
Pomohl jsem? Jestli jo budu rád když mi dáš Karmu
IP Serveru: 93.91.250.111:26076
Ptejte se mně bud v PM nebo na Skype
Díky Mysti (m0bY)

MarekBurget

#3 Příspěvekod MarekBurget » 08 bře 2016, 15:21

No očakavajte tu lock od Hanaka, keďže nemá rád warez, a ešte k tomu verzia 1.6.4.
Warez tu nepodporujeme , existuej také že: "Buy minecraft" a potom si skin zmenit možeš. To je najlepšia alternativa.

nejento
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod nejento » 08 bře 2016, 16:05

To, že hanako nemá rád warez nemění nic na tom, že offline-mode servery jsou stále podporované. SkinRestorer je naprosto normální plugin.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

MarekBurget

#5 Příspěvekod MarekBurget » 08 bře 2016, 16:07

Ja hovorím presne čast o tých skinoch.

MarekBurget

#6 Příspěvekod MarekBurget » 08 bře 2016, 16:21

Meniť skin si máš cez minecraft.net, to je menenie skinu, ostatné už niesu legalne teda sú warez. :roll:

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod Hanakocz » 08 bře 2016, 17:28

MarekBurget píše:...

Měl jsem tu něco rozepsáno, ale todle jsem tentokrát tak nějak neřešil...musel jsem do laborky, tak jste to tu trochu mezitím zaspamovali.
Ps: ukaž mi aspoň jedno téma, které jsem kvůli offline zamknul ;)

.....

1) A které že to ty mody jsou jen na 1.6.4? TrainCraft? A co dál? Tím to asi končí, všechny ostatní mají aktualizovanou verzi nebo plnohodnoutnou náhradu...I ten trainCraft se dá nahradit RailCraftem ;-)
2) Permissiony nastavuješ zcela standardně , nejlépe přes PEX příkazy.
3)Minihry. Problém s nima je docela zásadní. Za prvé netuším, jaké minihry chceš mít pro 5 hráčů? Problém je, že v době 1.6.4 minihry nebyly ještě prakticky vůbec "moderní", takže ani rozšířené. Najdeš pár zapomenutých kousků, ale tím to tak končí. Nedávám ti moc šancí získat víc, prostě většina miniher začala vznikat až později.

Pluginy:
- Lockette: Doporučuji se tomu vyhnout, i v 1.7 verzích není dostatečně opravený a prostě ti truhly vykradu. Zkus spíš LWC, které dokáže podporovat i nevanilla bloky.

Jinak k těm skinům a offline....Sám nejento tu na foru píše, že offline servery na veřejných forech nemají podporu xD Najednou mají :D Tady spíš jo, že. Není to bezpečné, je to proti licenci (offline je výhradně pro použití jako OFFLINE server - tedy nepřipojený k netu...A vzhledem k tomu, že všechny fakaheda servery k netu připojeny jsou, tak ano, všechny offline servery s námi správně nemají co mít společného, tudíž by neměly mít ofiko podporu..Tudíž je to naše šlechetná libovůle, že vám tu dáváme prostor)...
....nicméně si ani nemyslím, že v té době šlo vůbec technicky měnit skiny ze hry . Pokud se nepletu, tak do 1.7 to záleželo na nicku hráče a nic víc, resp. co daný nick měl na minecraft.net...
PS: Dá se hrát i bez skinů, když už mermomocí chceš mít díru na server pro boty a 2 hráče navíc...
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

Pete85

#8 Příspěvekod Pete85 » 08 bře 2016, 22:28

Ja mám originálku a aj synovec pre ktorého je tento server robený. Minihry si chcel zahrat len s par priatelmi. Rozsirit pocet slotov a zahrat si len tak nejake minihry. Kedze 1.6.4 nema minihry nevadi ;) Hej ide mu hlavne o traincraft.
Okej vďaka Hanako za rady ;) je vidieť že sa v tom vyznáš.
Tak to skusim prekopať na novšiu verziu ;)
Na warez bol dotaz len koli tomu ze niektory z jeho kamosov este nema hru zakupenu. Tot vse. Temu mozete locknut ;) pripadne delete

Díky za rady ;)

ps.: jak sa tu dáva karma ???
Obrázek

pitilon@seznam.cz
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 08 bře 2016, 22:34

je od 15. příspěvků nebo kolika..
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek
FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvekod Hanakocz » 08 bře 2016, 23:01

Ano, musíš mít o pár příspěvků více na udílení karmy. Jinak téma zamknout můžeš i sám, tím, že ho dáš jako VYŘEŠENO (vpravo dole u příspěvku zelená fajfka)

Ono TrainCraft je sice "fancy" grafika, ale jinak herní stránka nebyla nic moc extra. RailCraft má parní lokomotivy (barvitelné), elektrické, koleje víc "vanilla style", ale má i tovární modul na výrobu paliva, součástek, atd. Je plně kompatibilní s velkou spoustou dalších modů, takže můžeš vozit třeba i ropu v minecart tancích , nové vagony s viditelným tím, co do nich naházíš jsou awesome...
Nehledě na to, že tam je poměrně nadstandardně zpracovaná i semaforová a celkově automatizační stránka věci. lokomotivám můžeš zadat i automatické cíle, takže od nádraží k nádraží jezdí, nakládají, vykládají se samy....atd :) A pak taky třeba Tunnel Bore umí sám razit tunely a pokládat za sebou koleje...Prostě za mě vyhrává jako mod na vláčky na plné čáře. :)

Ono že některý z těch kamarádů nemá koupenou hru je smutné, ale tebe jako člověka, který sestavuje server, to staví do pozice, kdy něco takového ti přidává neúměrně práce navíc. Ono s online=true ani nemusíš pluginy řešit vůbec, stačí mít čistý forge a max ForgeEssentials pro základní "zaběhnuté" funkce typu /home...
Namísto toho budeš řešit záplatování vzniklé díry do zabezpečení (která ani efektivně nejde zadělat zcela úplně), skiny, bezpečnost před cizáky, anticheat, atd atd. Můj názor je takový, že to za to nestojí. A se starou verzí se to ještě akorát víc hromadí, bohužel.
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

Zpět na „Minecraft, Tekkit“