Server: 82.208.17.12:27143
Dobrý den,
jeden server mi kopíruje asi na 100% prefixy,20%stavby,60%pluginy+nastavení. Co bych měl udělat když se mi to nelíbí? Nebo je tu něco že bych to nahlásil a oni mu ho třeba sebraly ten server ?
kopírace
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: kopírace
Pluginy+ jejich nastavení musí někdo kdo má u tebe přístup k administraci, stavby můžou postavit vlastní, ale jen kopírují styl, což je všude že někdo kopíruje nějaký styl. Není důvod k odebrání serveru. A když se ti to nelíbí musí jim pluginy poskytovat někdo kdo má přístup k jejich nastavení tak mu ho vem. PS: je to sebrali.

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
-
zpevakjos
- Věk: 24
Právě že jen jeden kamarád má přístup k administraci ale ten jim to nedal ale prefixy atd jdou sehnat
- tadeas97
který server to je ?
pomohl jsem ti? karma potěší 
Přijďte na server SweetCube.eu
ip: play.sweetcube.eu
podpoř mě i na youtube odběrem na kanál: TheHooper
náš server ma i teamspeak 3 IP: ts3.sweetcube.eu
Přijďte na server SweetCube.eu
podpoř mě i na youtube odběrem na kanál: TheHooper
náš server ma i teamspeak 3 IP: ts3.sweetcube.eu
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
zpevakjos píše:Právě že jen jeden kamarád má přístup k administraci ale ten jim to nedal ale prefixy atd jdou sehnat
Musel a ano, pokud máš pex z netu tak ho můžou mít i oni..

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
- variodriver
- Věk: 15
- Kontaktovat uživatele:
-
Dr.Wolf
Tak já bych napsal něco k tomu zrušení serveru. Fakaheda nemá právo zrušit server zákazníkovi jenom, protože kopíruje jiný server muselo by se jednat o nějaké velké prohřešení a toto je úplně minimální by ti napsaly, že s tím nic neudělají.
A to kopírování serveru jestli jsi to vše instaloval z webu tak je jisté, že to mají z toho webu a navíc žádný server nemůže být úplně stejný liší se v hodnostech právech a tak.
A to kopírování serveru jestli jsi to vše instaloval z webu tak je jisté, že to mají z toho webu a navíc žádný server nemůže být úplně stejný liší se v hodnostech právech a tak.

-
zpevakjos
- Věk: 24
pitilon@seznam.cz píše:zpevakjos píše:Právě že jen jeden kamarád má přístup k administraci ale ten jim to nedal ale prefixy atd jdou sehnat
Musel a ano, pokud máš pex z netu tak ho můžou mít i oni..
já je nemám s internetu mám svoje vlastní ale proste když někdo kdo zná barvy dojde na server tak to může zjistit takže nechápu co tu píšeš
-- 24 úno 2016, 13:44 --
bohužel na server ip nemám jelikož jsem měl jen domenu co měli jak je třeba craftmania.cz tak jsem měl jen tohle a to změnili a mám tam ipban že prý lžu ale mohu vám ji zkusit nějak sehnat
-
Dr.Wolf
- ungurof
Dr.Wolf, pluginy jdou zjistit i jinak než /pl
zpevakjos, tvůj problém jde jednoduše vyřešit, udělej něco tak originálního a tak sofistikovaného že to nedokážou obšlehnout
zpevakjos, tvůj problém jde jednoduše vyřešit, udělej něco tak originálního a tak sofistikovaného že to nedokážou obšlehnout