POZOR na tohoto UŽIVATELE!
-
Mc24
POZOR na tohoto UŽIVATELE!
Prosím, nejspíš mě nebudete věřit či říkat jiný názor nato, ale musím to sem prostě napsat. Ráno jsem zadal na Forko, jedno téma, potřeboval jsem poradit, hned nato reagoval - pitilon@seznam.cz - (piliton) přihlásil se mi na server a pak říkal že mi to nastaví a já jsem mu dal Administrátora (což byla největší chyba co jsem kdy udělal) nastavoval asi 2,5. h i různé věci mi nastavil .... No ve 12:00 měl hotovo, odebral jsem ho Administrátora, a kolem 15.00 byl jsem zrovna VANISH .. a on se přihlásil na server no a nestačím se divit on OP a teď si dal OP na jiný NICK a úplně mi zničil pex.. všechny hráče připravil o Vip. atd.. dal všechny ADMINY.. . Musel jsem zastavit server a vyřešit to.. což není jen-tak lehké. dal jsem mu IP-BAN ale stejně se tam pak zas nějak dostal.. a zase dělal bordel. mám 30. slotovej server a už od 15:00 řeším tento problém.. Kamoš mi upravil Pex prý tam bylo povolení na * a on toho moc dobře využil .. Já moc pexu nerozumím no.. Teď to řeší FH mám zastavený server a nevím co bude dál. Fakt jsem zklamanej jak někdo toto může udělat. Jen apeluju na vás. Nevěřte nikomu a vše si dělejte SAMI! Já to asi nejspíš celé zabalím protože už nato nemám nervy!
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: POZOR na tohoto UŽIVATELE!
já se nemůžu přihlášit? Nikdo u mě nebyl, tak je nuda, tak jdu k tobě a ty mi dáváš ipban

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
-
Mc24
Tak mě řekni proč asi před 25- minutama si dával /op logkrk <-- Z jakého důvodu.
Měl si IP-BAN a ty se stejně na server dostaneš... Byl jsi to ty! a nikdo jiný!!
Měl si IP-BAN a ty se stejně na server dostaneš... Byl jsi to ty! a nikdo jiný!!
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Ee, tohle byl můj admin, já tam byl jen za 100petr a Major, a byl tam i saon
-- 02 úno 2016 18:39 --
P.S. podívej se do mycommand/commands.yml
-- 02 úno 2016 18:39 --
P.S. podívej se do mycommand/commands.yml

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.

-
MarekBurget
Mc24 píše:Tak mě řekni proč asi před 25- minutama si dával /op logkrk <-- Z jakého důvodu.
Pravdepodobne si dával zálohu z doby ked ON ešte ban NEMAL.
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Unban mi dával hl.admin můj přes commandbloky a čti SZ a piš i tam, ať tohle ti supporti zase nelocknou (což je velmi pravďěpodobné)

-
Smexhy
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Uživateľov si upozornil, myslím že to stačí, hádky môžeš pokračovať v PMke/na skype.