Zdravím,
témat, která shánějí script pro Mobilniplatby.cz podporující slovenské sms, je tu už více, rád bych tedy odpověděl novým:
Na stránky jsem po dlouhé době tuto možnost podporující script vytvořený pro StyleCraft implementoval, každý vložený server tedy může automaticky zpracovávat příchozí sms a odesílat na server příslušné příkazy.
Mobilniplatby.cz
-
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mobilniplatby.cz
Nejsme reklamní portál, buď poskytni přímé řešení a ne takovéto pofidérní.
Příspěvek upraven.
Příspěvek upraven.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Qefik: Proč by to dělal? Takhle se musí ten daný server registrovat na jeho serverlist, aby to mohl využívat a má více serverů.
Náhodou není tak špatná strategie.

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Já chápu proč to tak dělá, proto jsem napsal co jsem napsal 

„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
-
Sic obdivuju Mysteria, neboť ho šlechtí, že je ochoten zveřejnit svůj kód zde na fóru a dále k němu poskytovat podporu, jejíž nutnost plyne z nedostatečných znalostí, já těchto kvalit nedosahuju a cítím se být vázán poskytovat podporu pouze v mnou řízeném prostředí, kde nutnost podpory vzniká mými vlastními nedostatky.
Úvodní příspěvek nemá formu, ani účel reklamy, nýbrž pouhého oznámení. Rozhodl jsem se ho zde (a na jiných fórech ne) publikovat, neboť právě zde - díky přítomnosti scriptu od Mysteria - vznikají dotazy a požadavky na rozšíření jeho práce, kterou mé řešení je.
Hlavní příjem odkázaných stránek plynul a plyne výhradně z reklamy. Účel implementace tohoto rozšíření tedy je - jak píše Mysteria - pouze rozšířit možnosti katalogu a vyzvednout ho tak nad ostatní.
Proto nechápu, Qefik, tvé rozhodnutí, ke kterému si, jak věřím, nedošel jinak než mávnutím rukou.
Fakaheda takové řešení nepodporuje a zveřejnění mého, troufám si tvrdit, tedy není ani konkurenčně poškozující.
Úvodní příspěvek nemá formu, ani účel reklamy, nýbrž pouhého oznámení. Rozhodl jsem se ho zde (a na jiných fórech ne) publikovat, neboť právě zde - díky přítomnosti scriptu od Mysteria - vznikají dotazy a požadavky na rozšíření jeho práce, kterou mé řešení je.
Hlavní příjem odkázaných stránek plynul a plyne výhradně z reklamy. Účel implementace tohoto rozšíření tedy je - jak píše Mysteria - pouze rozšířit možnosti katalogu a vyzvednout ho tak nad ostatní.
Proto nechápu, Qefik, tvé rozhodnutí, ke kterému si, jak věřím, nedošel jinak než mávnutím rukou.
Fakaheda takové řešení nepodporuje a zveřejnění mého, troufám si tvrdit, tedy není ani konkurenčně poškozující.