Server: IP:82.208.17.29:27141
Zdravím, hľadám niekoho kto sa vyzná aspoň trochu v jave alebo v plugine Factions (potrebujme plugin preložiť do CZ)Som ochotný zaplatiť kreditmi na FH.
Factions
-
Smexhy
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Re: Factions
Napíš sem rovno tvoj problém, čo potrebuješ nastaviť?
-
Marki35
Potrebujem plugin preložiť do CZ ale pokiaľ viem ide to len v jave a ja sa v jave moc nevyznám..
-- 17 led 2016, 10:47 --
stačilo by mi keď tak buď poslať nejaky program na to alebo mi nejak ukázať kde si to môžem presne preložiť..
-- 17 led 2016, 10:47 --
stačilo by mi keď tak buď poslať nejaky program na to alebo mi nejak ukázať kde si to môžem presne preložiť..
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
pošli plugin, možná to půjde i ve winraru

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
-
TheFafa170
marki ja ti už davno psal do sz tak se koukni
-
Marki35
jde to nebo ??
- AAAuto
Záleží aj na tom, aké Frakcie máš. Pretože novodobo poznám min. 4 druhy
Klasický Factions plugin ktorý poznáš z bukkitu prepíšeš len v JAR súbore. No ak máš FactionsUUID alebo nejaké špeciálne upravené HCFactions tak by sa to malo dať upraviť aj v configu alebo už v spomínanom winRARe.
Klasický Factions plugin ktorý poznáš z bukkitu prepíšeš len v JAR súbore. No ak máš FactionsUUID alebo nejaké špeciálne upravené HCFactions tak by sa to malo dať upraviť aj v configu alebo už v spomínanom winRARe.
„Nikdy nehovor, že sa niečo urobiť nedá, pretože vždy sa nájde nejaký blbec, ktorý nevie že sa to nedá a urobí."