Problem - nacitani krajiny
-
Re: Problem - nacitani krajiny
Psyxxx - hm, jasně, například battlefield 3 hraju na ultra detaily bez jedinýho škubnutí
-
až budu doma podívám se na server ttvůj . A říkal sem že to může bejt i tvojí herní grafikou třeba bateffield a minecraft myslím že neamjí stejně velkou grafiku .
MineCraft IP : 93.91.240.149:27322
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Ony hry nejsou jen o grafice, ale i o zbytku, MC tuším je hodně náročný na paměti. Byl sem jinde, nikde problém nebyl. Zkus vypnout white list
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- Austin
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
Vypni whitelist a nech aby se tam mohli pripojit ostatni a odzkouset to. Me to nedelalo, takze nevim jak bych mel pomoct, kdyz z meho pohledu to funguje jak ma.
Taky muzes odzkouset jestli ti to dela i na ostatnich serverech u nas hostovanych.
Taky muzes odzkouset jestli ti to dela i na ostatnich serverech u nas hostovanych.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem
- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
Tohle se stava, kdyz se generuje nova cast mapy. Pokud se objevuji vylozene diry a kolem nich je vse vygenerovane, je chyba u tebe.. nemas nahodou nejake mody v minecraftu?
A co mas na serveru za pluginy?
A co mas na serveru za pluginy?
01101110011101010110001001110111
-
JInej server tady odsud a uplne to stejny, cumim na diru a ta se za deset vterit zaplni krajinou. Opět je vidět, že pod zemi je jeskyně nebo dungeon... + když na tu díru koukám, seká se to. Mam i screen
- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
Chyba u tebe, zkus jiny texture pack a cistou instalaci minecraft.jar
01101110011101010110001001110111
- Exkrement
- Kontaktovat uživatele:
Tohle mi dělá když generuji pomocí WorldWarpu nový svět a následně se na něj připojím .... prostě dokud ho celý neprochodíš tak se ti to nenačte... jakmile příjdeš do části kde už jsi byl tak tam už by se mapa měla načítat normálně .... jen prostě když vytvoříš mapu tak se generuje dle seedu postupně jak hráči putují skrz na skrz mapou..... Ohledně tvého připojení. Myslím že 10Mb je dost slabé připojení pro MC vzhledem k množství odesílaných dat .... mám 100Mb wifi a když mi rychlost klesne pod 18Mb mám s minecraftem problémy když se třeba warpuju... A ohledně tvé grafiky ..... minecraft neni ani tak narocny na grafiku (grafika dostává zabrat pokud používáš texturepack s vyšším rozlišením nebo jinými animacemi) spíš je to velký nápor na pamět a procesor u tebe na kompu .... Je to čistý fakt, že tvůj klient dostává zabrat když má načíst třeba milión kostek s takovým připojením
PS: Tohle je můj názor na věc a řešil jsem zde můj problém.... pokud je to stejný problém jaký máš ty, doufám že to pomůže vysvětlit problematiku .....
PS: Tohle je můj názor na věc a řešil jsem zde můj problém.... pokud je to stejný problém jaký máš ty, doufám že to pomůže vysvětlit problematiku .....

-
Tento problém je mi víceméně znám.
Stává se to když jdu někam kam ještě žádný hráč předtím nešel - mapa se musí vygenerovat. Pamatuji že takové to bylo u mě na serveru když sem nahodil novou mapu a hráči se rozlezli do všech stran. Neřešil bych to. Relog to opravdu většinou opraví a pokud to jednou projdete tak už Vám to dělat nebude.
Stává se to když jdu někam kam ještě žádný hráč předtím nešel - mapa se musí vygenerovat. Pamatuji že takové to bylo u mě na serveru když sem nahodil novou mapu a hráči se rozlezli do všech stran. Neřešil bych to. Relog to opravdu většinou opraví a pokud to jednou projdete tak už Vám to dělat nebude.
-
Ok, díky za pomoc