Zdravím ľudia, menší OT, hrávali ste niekto asi tak 3-4 roky dozadu na serveri pod názvom "Pardálové"?
Čisto len pre zaujímavosť, bol to môj prvý Minecraft server, a myslím si že jeden z najlepších. Pozná alebo hovorí niekomu niečo tento názov?
Pardálové
-
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
-
Re: Pardálové
Smexhy píše:Zdravím ľudia, menší OT, hrávali ste niekto asi tak 3-4 roky dozadu na serveri pod názvom "Pardálové"?
Čisto len pre zaujímavosť, bol to môj prvý Minecraft server, a myslím si že jeden z najlepších. Pozná alebo hovorí niekomu niečo tento názov?
Niečo my ten názov hovorí

-
- Kontaktovat uživatele:
Mestá, prepojenie pomocou železnice, každotýždenný pohovor na TS na nábor hráčov, defaultne boli všetci hostia...to je server na ktorý sa nedá zabudnúť 

-
Tak potom áno hrával som na tom servery a bol to fakt super server. Klobúk dole že sa ti taký server podarilo spraviť.

- DenOwq
- Věk: 28
-
- Kontaktovat uživatele:
Server nebol môj, kiežby
To je dnes už len nostalgia, a je škoda že na hráčov ani majiteľov už nemám kontakt.
Na ČP som dostal pred 4 rokami ban za demenciu

Na ČP som dostal pred 4 rokami ban za demenciu

-
- Kontaktovat uživatele:
To bolo moje obdobie začatia hrať Minecraft. Predtým som hrával so spolužiakmi a kamarátmi cez hamachi, ale server nebol vždy ON, a nie vždy sa mi chcelo hrať keď robili blbosti
Tak som si raz našiel cez google tento server, ktorý patril medzi najobľúbenejšie. Mali úplne inú podstatu hry ako teraz, žiadne griefy, žiadne teleporty, mestá, nijaké OP výhody pre VIP a podobne. Tam som bol dosť závyslý, to bol ešte ten pravý minecraft bez kidov ktorí na seba dávali jasne najavo, a neboli servery typu "dya doli". Ostatné servery už boli len tak a po čase už ma tak nebavilo hrať survival, ako ten server spravovať. Teraz to už pomaly nie je ani jedno ani druhé, hrávam občas MG v zahraničí, ale survival MP som nejaké tie 2 roky určite nehral.

- BigwebSvK
- Kontaktovat uživatele:
- panChemicky
- Věk: 33
- Kontaktovat uživatele:
Neznám vůbec 
MC jsem začal někdy před 4 roky a to jen aby se ubezpečil, že ta hra je totální kok*tina
Nakonec jsem skončil na LetsPlayMC, kde jsem byl přes rok a pak už jsem si jel svoje

MC jsem začal někdy před 4 roky a to jen aby se ubezpečil, že ta hra je totální kok*tina

Nakonec jsem skončil na LetsPlayMC, kde jsem byl přes rok a pak už jsem si jel svoje