hent je dobrej človek! a ty co ho jen hejtujou! sou ty nejvetšízmrdi !!Hent se snaží všem pomáhat když to jde! i já sem potřeboval pomoct a hent mi hned pomohl!! hent vlastní dva serveri a jestli nekdo neví tak ty serveri se kupujou a majitel je platí! a hent za vás platí jen aby ste si mohli zahrát tak na to myslete!!! i mne se jednou nabídl že kdybych si založil server tak by my sradostí pomohl

vlastní henplex a smartcraft a tet neco ke smartu! smart dřív vlastnil TheMikee kterej henta jen ponižoval! themikee na server chodil asi jen 2x za měsíc! a hent byl vždi aktivní každí den! a na smaru hent dělal vše sám! a tak proto smart zkrachoval protože themikee neboli majitel se o něj vubec nestaral a tak skončil

a pak něakeho dne hentgen znovu smartcraft obnovil a niní je majitel hent který je vždi aktivní a vždi bude! a vy kidové který si stěžujou že nemaj VIP,Evip,TrialOP který si koupily na minulém smartu nemaj. ano nemaj prtotože ste si ho koupili od TheMikee který byl majitel ale tet je majitel _HenTgen_ a od toho ste si to nekoupili. Tak si to musite koupit znova a nebojte smart zanovu neskrachuje protože hent to nedovolí! tak henta podpořte a kupte si VIP,Evip,TrialOP ! i já sám sem henta hned podpořil a koupil sem si TrialOP! tak henta nehejtujteale podpořujte! sám se divim že obnovil smart protože uš má jeden server

no co říct hent je prostě boží