82.208.17.10:27629
Hľadám SkyBlock plugin ktorý si automatický spravy iný Inventár v tom svete v ktorom bude SkyBlock
Nechcem si robiť starosti s iným pluginom aby bol v každom svete iný inventár..
SkyBlock
-
olamusek
- Věk: 23
- Kontaktovat uživatele:
Re: SkyBlock
Ahoj, jednoduše vytvoř přes plugin Multiworld nový svět do kterého skyblock nahraješ, tím pádem když hráč bude hrát skyblock v jiném světě bude mít jiný inventář! 
"Je lepší umřít jako dobrý člověk, nebi žít jako zrůda?" - Andrew Leaddis
Pokud jsi zvědavej mrkni na můj profil.
Pokud jsi zvědavej mrkni na můj profil.
-
marty_
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
nebo i pres multiverse-core a pak este pouzit multiverse-inventories, kterym se nastavuje co se ma prenaset mezi mapami.
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
-
Netrixmc
marty_ píše:nebo i pres multiverse-core a pak este pouzit multiverse-inventories, kterym se nastavuje co se ma prenaset mezi mapami.
Píše že nechce si dělat starosti s jiným pluginem a ty mu tu napíšeš 2... Co je tohle za logiku?
Toto je můj systém:
Když mi dáš K+ za pomoc, vrátím ti K+
Když mi dáš K-, vrátím ti K-
Tomu se říká marketing
Když mi dáš K+ za pomoc, vrátím ti K+
Když mi dáš K-, vrátím ti K-
Tomu se říká marketing
-
marty_
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
no dobra tedy.. upresnim to:
pouzij napr plugin multiverse-core , s nimz si vytvoris novy svet a misto nej pak pri vyplem serveru nahrajes tvou stavajici skyblock mapu.
plugin multiverse-inventories je dobry teprve tehdy pokud CHCES aby mezi novymi svety (jestli si casem nejake udelas, bo muzes mit az 10 svetu, neboli map) slo prenaset inventar.
Pokud tuto moznost zatim nepotrebujes, tak multiverse-inventories zatim mit nemusis...

pouzij napr plugin multiverse-core , s nimz si vytvoris novy svet a misto nej pak pri vyplem serveru nahrajes tvou stavajici skyblock mapu.
plugin multiverse-inventories je dobry teprve tehdy pokud CHCES aby mezi novymi svety (jestli si casem nejake udelas, bo muzes mit az 10 svetu, neboli map) slo prenaset inventar.
Pokud tuto moznost zatim nepotrebujes, tak multiverse-inventories zatim mit nemusis...
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:
Jsou to tyto:
- SamerLP
Ale hlavne nezabudni na plugin Skyblock lebo nahrať len na mapu skyblock mapu nestačí
A keby si aj stále sháňal možnosť bez toho aby si mal plugin Multiverse-Core tak žiadne neexistuje.
A keby si aj stále sháňal možnosť bez toho aby si mal plugin Multiverse-Core tak žiadne neexistuje.
- ungurof
Myslím že plugin ASkyBlock mění inventář automaticky.
Respektive plugin ASkyBlock jen nahraj na server a restartuj, svět si vytvoří sám a automaticky mění inventáře. Jediné co musíš je přidat hráčům permise
Respektive plugin ASkyBlock jen nahraj na server a restartuj, svět si vytvoří sám a automaticky mění inventáře. Jediné co musíš je přidat hráčům permise
- sdsda98
Nastaviť permise nebude problém..
A na svety používam plugin MultiWorld
A na svety používam plugin MultiWorld
- ungurof
Ano, ale plugin ASkyBlock si ten svět vytvoří sám. Prostě nahraj plugin, restartuj server a nastav permise.