Čaute, chcem aby sa z lobby servera pripojili na minihru. LEnže neviem ako to spravím Z lobby som nastavil aby sa kliknutím na item pripojili na server určený na tu minihru ale to ich hodí do prírody a potom musia napísať príkaz aby ich to hodilo do tej minihry... Neviete ako by som to mohol spraviť ? K+
Pomohl jsem? Jestli jo budu rád když mi dáš Karmu IP Serveru: 93.91.250.111:26076 Skype: m0bY_czE Ptejte se mně bud v PM nebo na Skype Díky Mysti (m0bY)
Není to tak, že pokud ta hra již odstartovala hodí tě to do arény 2?
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich. Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit. Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy. FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
většina miniher ma sve vlastní lobby (cekaci mistnosti) kde se hraci teprve pripojuji do vlastní minihry... tak proste z lobby serveru udelej warp na lobby mistnost konkretni minihry, kde se hraci uz do minihry prihlasi... (pokud ta minihra nemá samozrejme uz moznost propojeni s bungee)
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej Jsou to tyto: Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)