Verze 1.8

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
tadeas97

Verze 1.8

#1 Příspěvekod tadeas97 » 14 pro 2015, 15:11

93.91.250.221:27817
Zdravím, chci se zeptat jestli je i jiná možnost než hned wipe mapy když si aktualizuju server z 1.7.10 na 1.8.8 jde o to že ta 1.7.10 je špatná z hlediska pluginů polovina zde nefunguje a vůbec 1.8.8 je přecejen lepší vždy když server aktualizuju na 1.8.8 tak mi to cosi spamuje v konzoli něco s mapi a o to mi právě jde jestlis e to nedá njak obejít po nějaké chvíli server začne totálně lagovat díky tomu spamu v konzoli díky všem za rady
pomohl jsem ti? karma potěší :)

Přijďte na server SweetCube.eu :) ip: play.sweetcube.eu

podpoř mě i na youtube odběrem na kanál: TheHooper

náš server ma i teamspeak 3 IP: ts3.sweetcube.eu

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

Re: Verze 1.8

#2 Příspěvekod Hanakocz » 14 pro 2015, 15:43

Wipe dělat nemusíš, ale pak nebudeš mít na mapě nové bloky. Taktéž může nastat, že se nějaká ta chybka objeví...ale jinak by to mělo být v pohodě docela dobrý, downgrade by byl mnohem horší....

Je ale VELMI vhodné ho udělat, alespoň si vyčistíš celý server od blbostí a přidáš jen to, co budeš chtít. Starý data, co stejně už nepoužíváš, ti aspoň nebudou zabírat místo/dělat bordel, stejně tak data o hráčích, co už nikdy nepřijdou, vyčistíš databáze atd.

Taky wipe je ideální příležitost změnit si UUIDčka na serveru na ty lepší ;-) ;-) ;-)

PS: pokud ti to spamuje konzoli, tak je něco někde špatně a třeba to stačí spravit, není nutné měnit rovnou verzi, pokud by stačilo polikvidovat kolizní pluginy atd....ale to bez toho, abys nám to ukázal, neposoudíme.
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

MarekBurget

#3 Příspěvekod MarekBurget » 14 pro 2015, 16:31

Hanakocz píše:Wipe dělat nemusíš, ale pak nebudeš mít na mapě nové bloky. Taktéž může nastat, že se nějaká ta chybka objeví...ale jinak by to mělo být v pohodě docela dobrý, downgrade by byl mnohem horší....

Je ale VELMI vhodné ho udělat, alespoň si vyčistíš celý server od blbostí a přidáš jen to, co budeš chtít. Starý data, co stejně už nepoužíváš, ti aspoň nebudou zabírat místo/dělat bordel, stejně tak data o hráčích, co už nikdy nepřijdou, vyčistíš databáze atd.

Taky wipe je ideální příležitost změnit si UUIDčka na serveru na ty lepší ;-) ;-) ;-)

PS: pokud ti to spamuje konzoli, tak je něco někde špatně a třeba to stačí spravit, není nutné měnit rovnou verzi, pokud by stačilo polikvidovat kolizní pluginy atd....ale to bez toho, abys nám to ukázal, neposoudíme.

Dont say, ja som mal mapu svet 1, od 1.7, a mam 1.8, a nové blocky tam sú, ako to ? :O , bez WIPE???

TADEAS:
Hlavne si premysli či fakt chceš 1.8 (čo doporučujem velmi),lebo z 1.7 na 1.8 bude easy, hard bude zpet 1.8 na 1.7...

Poprípadne si sprav druhy svet, a daj hračom čas na presťahovanie.

ZiDyPL

#4 Příspěvekod ZiDyPL » 14 pro 2015, 16:50

MarekBurget píše:Dont say, ja som mal mapu svet 1, od 1.7, a mam 1.8, a nové blocky tam sú, ako to ? :O , bez WIPE???

Nové bloky se můžou do starších světů dogenerovat, ale jen při novém generování.. prostě když hráč přijde na chunky, kde ještě nikdo předtím nebyl, můžou se tam vygenerovat nové bloky a nové biomy.

MarekBurget

#5 Příspěvekod MarekBurget » 14 pro 2015, 16:59

Predsa to funguje, výrazne doporučujem 1.8.8 update (je to 1.8.x).
I ked zachvilu bude 1.9, no neviem či už pojdem vyššie, ten combat update ma desí . :D

pitilon@seznam.cz
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 14 pro 2015, 18:01

U mě stačilo dát Minecraft Region Fixer a 1.8 bloky už jsem pak měl (jen to trvá dost dlouho)
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek
FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/

TopCz
Věk: 27
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod TopCz » 14 pro 2015, 18:18

No záleží jak máš velkou mapu, pokud máš server cca 5 měsíců a hrajete tam každý den 50 hráčů, tak samozřejmě to potrvá déle, ale pokud máš server 1 měsíc kde nikdo moc nehraje nebo tam máš omezení na mapu tak to bude trvat méně...
Obrázek

tadeas97

#8 Příspěvekod tadeas97 » 14 pro 2015, 18:32

HanakoCZ pluginy problémy neměli
Řekněme že mapu už mám 1 rok a hráčů tam chodí denně 100 :D
pomohl jsem ti? karma potěší :)

Přijďte na server SweetCube.eu :) ip: play.sweetcube.eu

podpoř mě i na youtube odběrem na kanál: TheHooper

náš server ma i teamspeak 3 IP: ts3.sweetcube.eu

pitilon@seznam.cz
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 14 pro 2015, 19:10

Tak to se ti může generoval klidně týden :D
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek
FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvekod Hanakocz » 14 pro 2015, 19:29

rok, 100+ hráčů
... to musí bejt bordelu ve složkách a v databázi....to ti ještě v mysql nedošlo místo? :P
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

Zpět na „Minecraft, Tekkit“