Pl.Master

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Domotrno

Pl.Master

#1 Příspěvekod Domotrno » 12 pro 2015, 11:19

IP:82.208.17.38:27662 Meno:SkafterCraft.eu
Dobrý deň

Hľadám pl.mastera ktorý sa vyzná v pluginoch a dokáže s nimi robiť.
Keby že má niekto záujem napište mi na email.

// Email do příspěvků nepatří, napište mu do PM.

MarekBurget

Re: Pl.Master

#2 Příspěvekod MarekBurget » 12 pro 2015, 11:32

Odmena?

Vilantoel

#3 Příspěvekod Vilantoel » 12 pro 2015, 13:26

MarekBurget píše:Odmena?

Preco vsetci zato chete nieco ja ti to spravim zadarmo a kvalitne ked chces
Ak by si mal zaujem napis mi SZ

MarekBurget

#4 Příspěvekod MarekBurget » 12 pro 2015, 13:49

Lebo napr. mam aj ja server, a z niečo žiť musí.
A tiež si tam musim niečo napr aj urobiť, upravovat, vylepšiť, takže mi to berie čas.
Zadarmo dnes vela ludi niečo nespraví.

mannyvee
Věk: 26

#5 Příspěvekod mannyvee » 12 pro 2015, 14:21

Přesněji řečeno: Zadarmo ani slepice nehrabe. ;)

Domotrno

#6 Příspěvekod Domotrno » 26 pro 2015, 18:36

Pokračujem v hladaní pl.mastera!

Kto by mal záujem hoci kto píšte do SZ.
Keď tak,tak aj za niáku tú sumičku kreditov.

Súrne potrebujem ponastavovať server do 1.1.

pitilon@seznam.cz
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 26 pro 2015, 18:54

a $ chcou i jako kontrolu, že ho "neo*uliš", třeba ti udělá pluginy a pak mu ho vezmeš a dáš ban..
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek
FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/

SamerLP

#8 Příspěvekod SamerLP » 26 pro 2015, 20:41

MarekBurget píše:Lebo napr. mam aj ja server, a z niečo žiť musí.
A tiež si tam musim niečo napr aj urobiť, upravovat, vylepšiť, takže mi to berie čas.

Berie to čas to máš pravdu, len sú ľudia ktorý napríklad čas majú a nemajú ho ako využiť a spravia to aj zadarmo ak ich to baví. A stále nerozumiem kde by mal nejaký server ktorý sa rozbieha zobrať peniaze na zaplatenie pluginmastra? Ako dalo by sa žeby zaplatil neskôr keby sa to rozbehlo. A ešte k tomu si zober že aj tak neviem za čo by chcel ten čo to spraví peniaze keď dá tam free pluginy ktoré nájde ľahko, síce za to, že sú free niektoré treba poriadne nastaviť, zabere to čas ale stále tam nie je nijaká jeho robota.

Domotrno

#9 Příspěvekod Domotrno » 27 pro 2015, 15:04

SamerLP píše:

Berie to čas to máš pravdu, len sú ľudia ktorý napríklad čas majú a nemajú ho ako využiť a spravia to aj zadarmo ak ich to baví. A stále nerozumiem kde by mal nejaký server ktorý sa rozbieha zobrať peniaze na zaplatenie pluginmastra? Ako dalo by sa žeby zaplatil neskôr keby sa to rozbehlo. A ešte k tomu si zober že aj tak neviem za čo by chcel ten čo to spraví peniaze keď dá tam free pluginy ktoré nájde ľahko, síce za to, že sú free niektoré treba poriadne nastaviť, zabere to čas ale stále tam nie je nijaká jeho robota.

Ja som majiteľ toho serveru a napríklad sa nevyznám do tých pluginov,mám veľa svojej roboty ako si pozerať tutorialy z youtubu atd.. Tak radšej zoberiem 10€ zo svojho vrecka,niekoho zaplatím a mám to.
Mne by to trvalo hrozne dlho kým by som sa to naučil a niečo sa pri tom pl.masterovi môžno priučím a oni chcú peniaze preto lebo mi poprvé pomôžu a podruhé majú vlastný server a tam majú dostatok roboty.

MarekBurget

#10 Příspěvekod MarekBurget » 27 pro 2015, 15:06

Domotrno píše:
SamerLP píše:

Ja som majiteľ toho serveru a napríklad sa nevyznám do tých pluginov,mám veľa svojej roboty ako si pozerať tutorialy z youtubu atd.. Tak radšej zoberiem 10€ zo svojho vrecka,niekoho zaplatím a mám to.
Mne by to trvalo hrozne dlho kým by som sa to naučil a niečo sa pri tom pl.masterovi môžno priučím a oni chcú peniaze preto lebo mi poprvé pomôžu a podruhé majú vlastný server a tam majú dostatok roboty.

Domotrno, ako vyššie pisal manny, ''Zadarmo ani slepice nehrábne''.
Každý kto je tu na foru je asi pravdepodobnosť 80% že má niekto server, a možno iba ten , komu na svojom serveri nezaleži, ti pomože zadarmo.
Lenže musím sa starať o svoj server.

Zpět na „Minecraft, Tekkit“