Gamemode_server Mapy z jiné složky

Technická podpora k herním serverům Counter-Strike: Global Offensive
Message
Autor
cameleon
Příspěvky: 1
Registrován: 08 pro 2015, 16:43
Reputation: 0

Gamemode_server Mapy z jiné složky

#1 Příspěvekod cameleon » 09 pro 2015, 22:07

Server: 81.0.217.177:27840

Zdravím,
Mám na serveru stažené mapy z workshopu, ve složce workshop (csgo/maps/workshop) a chci se zeptat, jak správně do souboru gamemodes_server zapsat do skupiny map mapy z této složky. Normální zápis mapy je pouze "de_aztec", předpokládám že to bere mapy ze složky csgo/maps na serveru. Pokud tedy budu chtít zapsat mapy ze složky workshop mám použít "./workshop/394168536/de_fort"? Nebo soubor de_fort.bsp (ze složky 394168536) zkopírovat do složky maps a pak použít zápis pouze "de_fort"? Nebo zkopírovat celou tu složku (394168536) s mapou uvnitř? :|

Předem děkuji za odpověď.

edit:
Jinak mám nainstalované pluginy jako nextmap, mapchooser, randomcycle.. Ten bere mapy ze souborů nastavených v maplists.cfg ve složce csgo/addons/sourcemode/configs. Mám tedy všechny mapy z gamemodes_server zkopírovat i do maplist a mapcycle nebo je to kopíruje automaticky? No prostě a stručně, jak to s těmi mapami je, co nastavovat a co nemusím pokud používám zmíněné pluginy?

-- 10 pro 2015, 20:32 --

Díky všem za pomoc mr ;) ám se s tím už 4 dny a nic nefunguje jak má, workshop mapy ani nejdou na serveru přesunout do složky maps přes ftp client aby se teda nenačítaly z webu, a nahrávat je pojedné z pc to tu můžu být další měsíc. Fakaheada mi napíše akorát samé žvásty a nic co by opravdu můj problém vyřešilo. Na foru nic, žádný konstruktivní řešení, každej ať si poradí sám s odkazem na anglické stránky. To rovnou to fórum přesměrujte, je k ničemu! Naposledy tady ty služby..

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 7
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: Gamemode_server Mapy z jiné složky

#2 Příspěvekod Mysteria » 10 pro 2015, 23:26

Další člověk ze série koupím si server za pár Kč, který neumím nastavit a myslím si, že mi ho support zdarma nastaví? Takhle to ale nefunguje. :)
Pokud ti poslali třeba tohle, tak tam je vše co potřebuješ. Stačí změnit spouštěcí parametry a přidat tam tu kolekci.
Co se týká pluginů na změnu map, tak nevím jestli s workshopem budou fungovat, nikdy jsem to netestoval, protože jsem nikdy workshop netestoval (proč taky, klasické nahrání map funguje spolehlivě a bez problémů X let, tak proč to měnit, že?).

Mimochodem tou svojí editací si to spolehlivě zabil a nediv se, že ti pak nikdo nebude chtít radit. :roll:


Zpět na „Counter-Strike: Global Offensive“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti