Divoké kmeny

Pokec o čemkoliv ostatním
vasikxl

Divoké kmeny

#1 Příspěvekod vasikxl » 04 pro 2015, 22:42

Obrázek

Co jsou to ty Divoké kmeny (Tribal Wars)?
Divoké kmeny, browserová hra odehrávající se v období středověku. Každý vládne malé vesničce, kterou má přivést ke slávě a moci! Mimochodem, tato hra patří mezi nejlepší recepty proti nudě.

A proč to sem píšu?
Jelikož sháníme nové hráče, rád bych Vás pozval do této hry a do kmene GlowingMines (ano, jako ty slavné Minecraft servery :D).
Mezi zakladatele kmene patří nejento a Ollie987, správu kmene mám na starost já a o volenou radu (sněm) se stará Hanako s dalším hráčem.
Není to ani zase až tak časově náročná hra, je to spíš na odreagování.

Tak co? Ukážeme jim, co dokážou majitelé herních serverů? Že všechny ty hodiny prosezené u počítače nepřijdou nazbyt? Neváhej a připoj se k nám (pro přidání do kmene piště SZ nebo rovnou zprávu na DK)!
https://www.divokekmeny.cz/register.php ... ite_linkrl

Díky. A brzy na viděnou v divokých kmenech! :D
(prosím, příspěvky typu: „DK jsou blbá hra, toho bych se nedotkl ani lopatou…“ si nechte pro sebe)

izyy
Věk: 10
Kontaktovat uživatele:

Re: Divoké kmeny

#2 Příspěvekod izyy » 04 pro 2015, 23:42

Ak chceš byť dobrý, mal by si byť non-stop online ;) Teda je to časovo náročná hra a po tých premiovych blbostiach a možnostiach to môže byť oveľa lahšie a práve to je jeden z dôvodov prečo sa mi tá hra zhnusila :D

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod Mysteria » 05 pro 2015, 02:25

Lepší je novej Travian: Kingdoms. Dokonce existuje i testovací server (zrovna se nedávno dohrál), kde mají všichni stejný počet prémium věcí, takže je to 100% fér server (né jako ostatní, že kdo do toho nasype pár desítek tisíc, tak má mnohem lepší start, než zbytek).

MarekBurget

#4 Příspěvekod MarekBurget » 05 pro 2015, 11:29

prosím, příspěvky typu: „DK jsou blbá hra, toho bych se nedotkl ani lopatou…“ si nechte pro sebe

Necham si to pre seba ale sa podelím ;3

Moj nazor na hru je taky že je to uplna blbosť, žiadne poriadne animacie, proste je to ''jednoduche'' na moj štyl.

vasikxl

#5 Příspěvekod vasikxl » 05 pro 2015, 12:59

I přes mnou resolutně napsaný text na konci mého posledního příspěvku si nějaký odvážlivec dovolil porušit toto pravidlo. Proto přináším po sérii Minecraftových návodů i naprosto přelomový soubor postupů, jak se vypořádat se vztekem a nutností sdělit svůj názor svému okolí. Kdyby tu byla nějaká psychologická sekce, jistě by se to tam hned mohlo zařadit, a určitě by se tu našlo pár lidí, kteří by ji hned mohli navštívit.

Naprosto ultimátní návod jak se vypořádám se vztekem a nutností sdělit svůj názor ostatním i přes předem daná pravidla:

1. Nejdříve je nutné si uvědomit polohu Vašeho bydliště (u některých zavisláků může být toto zjištění přelomové).

2. Dále vyberte jednu z možností níže, která se nejvíce podobá okolí Vašeho sídla:
a) Bydlíte-li ve městě (též známé jako obec s rozšířenou působností), otevřete okno směrem do ulice.
b) Přebýváte-li na vesnici, také jděte oknu, které směřuje směrem na náves a otevřete jej.
c) Žijete-li, jak se říká: „Na samotce u lesa“, je nejlepší vykročit ven a otočit se směrem k lesu, louce či jiné, flóře a fauně podobné oblasti.
d) Je-li jediný Váš úkryt most, nedělejte radši nic, ještě by na Vás přišli.

3. Pokud nejvíce sympatizujete s možností a), b) nebo c), postupujte k dalšímu kroku

4. Teď otevřete ústa a zakřičte, co jste chtěli napsat sem (nezapomeňte použít hlasivky), uvidíte, že to stejně nikoho, jako tady, zajímat nebude!

5. Děkuji za přečtení, a doufám, že některým z Vás to pomůže. Pokud máte nějaký dotaz, opakujte všechny postupy, někdy to nemusí fungovat napoprvé!

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Hanakocz » 05 pro 2015, 16:14

MarekBurget píše:
prosím, příspěvky typu: „DK jsou blbá hra, toho bych se nedotkl ani lopatou…“ si nechte pro sebe

Necham si to pre seba ale sa podelím ;3

Moj nazor na hru je taky že je to uplna blbosť, žiadne poriadne animacie, proste je to ''jednoduche'' na moj štyl.

V tom případě bych ti doporučil mnohem lepší hru, českou, s dlouholetou tradicí: http://www.reddragon.cz

PS: vašíku, vedení klanu by se mohlo zlepšit xDDDDDD
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

vasikxl

#7 Příspěvekod vasikxl » 05 pro 2015, 16:24

*kmenu
A ticho tam! :D Nejsem jediný člověk, co to tam vede, tak to nestrkej jen mě.
A jak jsem zatím viděl, každý kmen má nějaký problém, nikdy nic neslape jak má (s tím, že něco nefunguje, mám hodně zkušenosti, třeba ve fyzice :D)

marty_
Věk: 54
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod marty_ » 08 pro 2015, 13:22

DK uz ani omylem :-)
Svet dve bohate stacil :-) Uz ani nevim kolik let sem to hral:-) Od zacatku az do zaniku:)
ted uz hraji jen: http://empire.goodgamestudios.com/?country=cz
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej :)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

Zpět na „Off topic“