Server: 93.91.240.128:27647
Takže, mám tu velký problém, kvůli chybě v pluginu regios se mi odstranuje protekce na pozemky a tudíž jsem dnes přišel na server a města rozgriefovaná, to není problém, dal bych zálohu, ale nejde to, tudíž bych prosím poprosil o to aby jste to zprovoznily nebo mi tam skusily dát zálohu z 27.9. (a jestli ta bude taky rozgriefovaná tak z 26.9. nebo 25.9.)
Minecraft záloha mapy... Vyřešeno LOCK
-
Minecraft záloha mapy... Vyřešeno LOCK
Naposledy upravil(a) rockyzz dne 02 říj 2011, 17:58, celkem upraveno 3 x.
- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Minecraft záloha mapy...
Dva problémy a jedna otázka:
Zaprvé, musíš nějak potvrdit, že server patří tobě
Zadruhé, nezjistíme, jestli je mapa rozgriefovaná
Zatřetí, Proč to neuděláš v Control Panelu?
Zaprvé, musíš nějak potvrdit, že server patří tobě
Zadruhé, nezjistíme, jestli je mapa rozgriefovaná
Zatřetí, Proč to neuděláš v Control Panelu?
01101110011101010110001001110111
-
Omg, přemýšlej! To že je mapa rozgriefovaná ani vědět nemusíte, stačí že vám to řeknu, aneb proč bych lhal?!
Za druhé, můj server zjistíte zcela jistě podle té IP nahoře.
A za třetí, ohledně zálohy v tom control panelu, tak si přístě přečti co sakra píšu.
Za druhé, můj server zjistíte zcela jistě podle té IP nahoře.
A za třetí, ohledně zálohy v tom control panelu, tak si přístě přečti co sakra píšu.
- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
Za prvé, jde tu o to, že jsi říkal, že ti to máme vrátit ještě dál pokud to bude rozgriefované - to nezjistíme
Za druhé, co mi zabrání, abych tu napsal příspěvek s IP cizího serveru?
Za třetí, omlouvám se, ale nevšiml jsem si toho.. co přesně na tom nejde?
Za čtvrté, proč hned napadáš někoho, kdo ti chce pomoct?
Za druhé, co mi zabrání, abych tu napsal příspěvek s IP cizího serveru?
Za třetí, omlouvám se, ale nevšiml jsem si toho.. co přesně na tom nejde?
Za čtvrté, proč hned napadáš někoho, kdo ti chce pomoct?
Naposledy upravil(a) Sejsel dne 30 zář 2011, 07:45, celkem upraveno 1 x.
Důvod: typo
Důvod: typo
01101110011101010110001001110111
-
Já tě nenapadám ale tak když nečteš co píšu tak je to těžký, k těm zálohám, když tam nějakou dám tak se prostě nic nestane, nic...
Další věc, ohledně serveru z timhle IP (můj server) jsem tu psal už hodněkrát tak to by snad stačilo že je můj a pokud ne tak mi napiště třeba na mail odkud jsem jakože server zakládal nebo jak bych to měl říct...
A pokud ta mapa 27.9. bude rozgriefovaná furt tak vám to jednoduše řeknu a vy by jste to dali na 26.9., snad by to takový problém nebyl, nebo snad ano?
Navíc už že se tu takhle snažim a rozepisuju to by mělo jasně znamenat že ten server je můj!
Další věc, ohledně serveru z timhle IP (můj server) jsem tu psal už hodněkrát tak to by snad stačilo že je můj a pokud ne tak mi napiště třeba na mail odkud jsem jakože server zakládal nebo jak bych to měl říct...
A pokud ta mapa 27.9. bude rozgriefovaná furt tak vám to jednoduše řeknu a vy by jste to dali na 26.9., snad by to takový problém nebyl, nebo snad ano?
Navíc už že se tu takhle snažim a rozepisuju to by mělo jasně znamenat že ten server je můj!
- Leeking
Zálohy myslím, že je možné si najít i na FTP, ale z kratšího období.
Poradil vám někdo? Poděkujte mu karmou. 
Potřebujete poradit s Minecraftem? Napište mi.
Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.

Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.
-
No tak to nevim jak ale já bych chtěl už tu zálohu tam nandat, bylo by to už možné? Nechci čekat další den...
- Leeking
Buď si stáhni v backups nejbližší zálohu z FTP nebo nevím, ale jak tak koukám, množej se hlášení, že nejde v CP zálohy, jen jestli je dáváte správně.. Zkus v CP Zálohy > Denní > A tam si vyber den.

-
Přesně to dělám, a nejde to... Já už chci mít všechno ok jak má být, tak je možný že by jste mi to tam manuálně nebo nějak tak prostě dali vy, administrátoři (fakahedy)?
- Leeking
Asi je nějaká chyba v propojení se serverem, na kterým jsou zálohy, to nemůžu vědět, bohůžel, pokud nemáš zálohy z doby, které chceš na FTP, tak si budeš muset počkat. A pokud to tam máš, tak si to stáhni, odraruj, server vypni, world zálohuj, vymaž a nahoď tam soubory z toho raru.