Kúpa mobil

Pokec o čemkoliv ostatním
pf99
Věk: 25

Kúpa mobil

#1 Příspěvekod pf99 » 30 lis 2015, 21:27

Čau

Poradie/odporučte mi aký si mám kúpiť mobil.

Podmienky
→ Cena: Zatiaľ môžte koľko chcete cena nie je potrebná.
→ Android: 4.1.1+
→ Značka: Chcel by som LG, Samsung,Iphone
→Výhody značky:
Príklad:
Samsung som mal a keď som hrál 30 min v kuse hru, tak bol taký horúci že som mohol na ňom Rezné vipekať :D

Nevýhoda:===========
→ Informácie
→ Bolo by dobre keď nájdete aj v shope môže byť aj link.

Veľmi pekné ďakujem, odmenim karmou ale za dobré príspevky.

( Môžete mi výhody a nevýhody písať s vlastných skúsenosti čo ste prežili :) )

ungurof

Re: Kúpa mobil

#2 Příspěvekod ungurof » 30 lis 2015, 21:35

Tento dotaz si napiš ně nějaké fórum typu živě a pod.... to to je podpora gamehostingu.

pf99

#3 Příspěvekod pf99 » 30 lis 2015, 21:51

Myslíš ? ;-)

Čo má spoločné topic "Názov pesničky" a "Windows 10 " s GameHosting ?

ungurof

#4 Příspěvekod ungurof » 30 lis 2015, 21:58

Ne jen ti píšu že lépe by ti poradili na specializovaném fóru.

//EDIT: Y/I :D
Naposledy upravil(a) ungurof dne 30 lis 2015, 22:05, celkem upraveno 1 x.

nejento
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod nejento » 30 lis 2015, 22:00

Název té písničky je Darude – Sandstorm

iPhone není telefon. Ať si říká kdo chce, co chce, tak byť je to dobře optimalizovaný, tak to za telefon nepovažuji. Jenom za velice drahé těžítko, protože jakmile ti spadne na zem, jeho cena jde dolů jako obyčejná sinusoida ve čtvrt periodě.

LG i Samsung má velice dobré mobilní zařízení, avšak u Samsungu si hromada lidí stěžuje na TouchWiz. Já tyto lidi nechápu, protože samotný Android na Samsungovém zařízení, které má skvělý výkon je akorát mrhání penězmi. TouchWiz ti umožní pracovat se dvěmi aplikacemi najdou (i více, pokud použíješ okna) (ano, používám to docela často a jsem s tím naprosto spokojen). Bloatware odinstaluješ a případně zakážeš.

Bohužel s LG zkušenost nemám.

Doplňková otázka: Jak velký telefon chceš? Můžu ti totiž doporučit jak Galaxy Note, tak třeba S6 (pokud ti tedy nevadí absence MicroSD karty, což mně by vadila, ale jeho kamera je úžasná, stejně tak jako u zbytku zařízení)

Sám mám Samsung Galaxy Note 3.

//EDIT
Spoiler: zobrazit
ungurof píše:poradily

Pochybuji, že by ti na specialozovaném fóru poradily zrovna ženy.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

pf99

#6 Příspěvekod pf99 » 30 lis 2015, 22:12

Nejento, máš K+.
A ďakujem =)

//EDIT

Ešte by som potreboval poradiť
Aký je rozdiel medzi 2 Jadrový procesor a 4 jadrový procesor a čo je lepšie...
Je dobrý 5 pixel zadná kamera. ?
A viem ale čo je OS Android?
Je dobrý 4.3.3 Android ?
=)

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod Qefik » 01 pro 2015, 01:16

No s nejentovým tvrzením ohledně iPhone bych nesouhlasil, telefon to je a hodně dobrý :)

Rozdíl v jádrech nepoznáš víceméně, zkus si pročíst recenze na telefon. 5 pixelů foťák, to se snad ani nevyrábělo. Pokud máš namysli 5MP, tak to je spíš už dnes takové nižší třída. OS Android je prostě android.

Podle tvých dotazů mi přijde, že ty vlastně ani chytrý telefon nepotřebuješ, ty potřebuješ jen telefon, na kterém si zavoláš, napíšeš SMS, koukneš na net a případně něco zahraješ. V tom případě si můžeš koupit skoro cokoliv, pokud na to nebudeš chtít smažit nějaký náročný hry. Samsung bych v této kategorii nedoporučil, koukni se o nějakým lenovu nebo gigabyte, případně LG. Pokud netrváš na Androidu, tak bych ti doporučil Lumii 550. Je levná, nová a OS ti na ní bude běhat plynule po celou dobu používání + teda Microsoft má tady v česku hodně rychlý servis, většinou do týdne a půl máš zařízení zpátky, když se něco stane.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

nejento
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod nejento » 01 pro 2015, 16:44

Ano, pro obyčejného uživatele JE iPhone dobrý, pokud jsi ten typ člověka, který chce být na Facebooku, volat, psát. Ano, je to dobré pro ty, kteří o telefonech třeba tolik nevědí, je známý a funguje skvěle. Ale to, že je drahý a když ti spadne, máš ho okamžitě zničený, to pravda je taky. Avšak mně se dobře nepoužíval, přijde mi to zmatený a drahý, potřebuješ k tomu pořád nějaký proprietární software na synchronizaci, tedy iTunes, nějaký speciální kabel a tak podobně. Taky se mi nelíbí postoj některých lidí, že si za kvalitu zaplatíš, nebo třeba to stejný s designem. Kvalitních telefonů je hromada a jsou levnější a to stejný i s designem.

5 MP (Megapixelů) mi příjde na dnešní dobu pro telefony dosti málo, pokud s tím chceš fotit dejme tomu třeba i fotky třeba na výletech.

Souhlasím s Qefem, že Windows Phone je úžasný. Ano. naprosto musím souhlasit. Je rychlý, netrvá na něm dlouho spustit aplikace, je rychlý, přehledný. Má jenom méně kvalitních aplikací, ale takový ty aplikace jako Facebook, Twitter, Wunderlist, Evernote a další tyhle základní aplikace má a to je podle mě bohatě dostačující pro každodenní práci.

Pokud Qefik dedukuje podle otázek dobře, tak musím souhlasit s tím, co za telefon bys ty potřeboval. Otázkou je, co na tom telefonu jsi do teď dělal a dělat bys chtěl.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

nejento
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvekod nejento » 01 pro 2015, 17:55

Dlouho jsem neviděl na Samsungu BadaOS. Mám za to, že už několik let není ani vyvýjený. Naopak Android launcher u Samsungu, tedy TouchWiz je bezvadný. Samsung má i levné telefony, pokud nejdeme přímo na high-end telefony, kde si za výkon ale i ten vzhled a značku připlatíš. Tam jde Samsung docela směrem Applu, ale zase má vyšší výkony a bezvadný foťáky. To se musí nechat.

Ještě abychom nemátli nakonec toho, kdo si vybírá, tak Samsung Market na Androidích telefonech Samsungu, kterých je drtivá většina, není jediným obchodem. Mají naprosto normálně zastoupený Obchod Google Play.

LG má teď kvalitu tady vysoko. Podobně jako Huawei, možná i výše, nebo Sony (tam rozhodně výše).
Obrázek

pf99

#10 Příspěvekod pf99 » 01 pro 2015, 18:25

Díky :D.
A áno chcel by som
Chrome, Facebook, Youtube, Messenger, SMS a volanie...
Jasné chcel by som ešte iné aplikácie hry ale nebudem tu písať a teraz nemám pc, také trávym dosť času na Mobile...
+ Strašne má baví fotenie takže aj dobrý fotak a mam 32 GB micro SD aj Internú Pamäť aspoň 8 GB a čo sa týka displeja tak 5 Mpi mi stačí aký máte názor je veľký a veľký aj by som chcel aj na YT aby som videl videá keď niečo píšu na PC...

Zpět na „Off topic“