V případě pro kontrolu zašlu moderátorům do pm. Děkuji za pochopení
Jak správně nastavit bezpečnostní plugin pro vyhledávání griefu PRISM ?
Zdravím, chtěl bych zde založit přehledné téma jak vlastně správně nainstalovat a spustit plugin Prism na minecraft serveru se Spigot.
Dostanu se vždy do fáze kdy chci cokoli přes Prism vyhledat ale píše mi to hlášky - No history for this space found (používám jak /prism i tak /prism near bez výsledku).
Co jsem pročítal nějaké anglické návody dozvěděl jsem se že je nutné přidat do permissionsex pár řádků právě pro ten prism.
Takže teď od začátku co a jak jsem již udělal
1. Stáhnul jsem plugin Prism - v 2.0.4.jar
2. Nakopíroval do složky plugins a spustil server
3. Následně jsem server vypnul - dále to vytvořilo složku Prism a uvnitř je soubor config.yml
4. Soubor config.yml jsem si otevřel a upravil řádky 12 - 18 ( to jsou řádky s údaji pro připojení k databázi. Samožřejmě jsem vytvořil databázi přes Fakahedu a patřičné údaje jsem do configu napsal a uložil.
5. Po této úpravě a uložení jsem spustil server - jakmile jsem ve hře napsal /plugins tak vidím že plugin Prism svítí zeleně což by mělo znamenat že je vše v pořádku.
Teď se ale dostaneme k mému problému, postavím si domek na zkoušku, zkusím něco rozbít a poté napíšu příkaz /prism i a zkusím vyhledat nějaké informace o tom bloku a kdo jej rozbil. Je spousty dalších příkazu ale tento podle mého stačí na to, abych zjistil jestli ten plugin je vůbec dobře nastaven..
Vyhazuje mi to hlášky jak už jsem psal výše - No history for this space found.
Takže nejspíš bude asi problém v tom co jsem již našel, že nemám přidané permice v permissionsex.
O tom se píše zde - http://discover-prism.com/wiki/view/troubleshooting/ a nebo zde http://discover-prism.com/wiki/view/permissions/
Něco jsem už samozřejmě zkoušel přidávat ale vždy mi pak ve hře Permissionsex svítil červeně takže bylo něco špatně.
Potřebuji jednoduše takové práve, že když se jako admin neboli op přihlásím do hry abych si mohl ten Prism zkoušet.
Ptám se hlavně těch, kteří již s tímto mají zkušenosti jestli by mi zde nemohli dát ke stažení původni permissions.yml soubor kde budou přidané ty potřebné permice pro prism aby mi ten plugin už konečně začal fungovat
Muj permissions.yml je aktuálně ten výchozí tzn zde
Kód: Vybrat vše
groups:
default:
options:
default: true
permissions:
- modifyworld.*
schema-version: 1Děkuji moc