Koupeni Serveru minecraft Info

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
mjfapple

Koupeni Serveru minecraft Info

#1 Příspěvekod mjfapple » 27 zář 2011, 22:59

Server: nemam

Dobry den chtel bych si u vas zakoupit server Minecraft hledal sjema nasel sjem vasis traku a prijde mi ze to mate nejlepsi a tak mam par otazek :
1 jak mam zakoupit server kdyz to chci koupit pres sms a dam pladba sms a vsechny pladby jsous tejne chci koupit server 10 slotu za 225 kč a v sms pladbach je jen 199 kč a 249 atd ... takze zaplatim sms o hodnote 249 a za jakou dobu budu mit server teda spis jak poznate ze ta pladba je o deme ..

a este par otazek na serveru mate Craft Bukkit nevim co to zname muzete mi to vysvetlit ma to nejaky vyhody pro adminy dekuju
a este posledni vec jestly by se na server mohl pridat tak zvany private Bukkit aby si rhaci mohli zamnout barak pomoci Cedule [priavate] jmeno a truhlu to same
mocrakt vam dekuju a uz se tesim

s pozdravem
mjfapple
Obrázek

magscraft

Re: Koupeni Serveru minecraft Info

#2 Příspěvekod magscraft » 27 zář 2011, 23:32

Ja ti poradím maximalně z pluginama =)
Pltbu nechame na fakahede

Leeking

#3 Příspěvekod Leeking » 28 zář 2011, 00:37

Platba se pozná podle tvého VS - Variabilního symbolu - Portu, který ti bude posláný po objednávce.

CraftBukkit - modifikovaný základní systém, který opravuje bugy, přidává možnost pluginů atp. Jako například jsi říkal Private Bukkit, tak to je také plugin, který si musíš dát pak do složky plugins. V případě, že by jsi si u FakaHedy objednal server, doporučoval bych ti přečíst si sekci Návody a přečíst vyřešené témata, kde by jsi mohl najít odpovědi před tím, než se pak na něco zeptáš.
Poradil vám někdo? Poděkujte mu karmou. :)
Potřebujete poradit s Minecraftem? Napište mi.
Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.

MiniMe
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod MiniMe » 29 zář 2011, 00:55

Jen ještě malé upozornění. U SMS plateb si velkou část bere zajišťovatel služby. My z SMS dostaneme jen poměrnou část, takže při platbě SMS v hodnotě 249Kč se přičte platba 190 kreditů (1 kredit = 1 Kč).
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Zpět na „Minecraft, Tekkit“