Dobrý den,
chtěl bych se zeptat nedávno jsem narazil na možnost neomezených slotů u minecraft serveru a chtěl bych se zeptat jak to s tím je, jestli se může připojit více hráčů, než mám zaplacených nebo ne a tak dále děkuji.
82.208.17.23:27561
Neomezené sloty
- ungurof
Re: Neomezené sloty
Zaplatíš 125 kreditů
Dostaneš 1GB RAM a 5GB HDD (5 slotovej server má 2GB RAM a 10GB HDD)
Dělej si tím co chceš klidně si tam dej 500 slotů ale máš jen ty parametry který si koupíš => nelze přikoupit RAM a ohledně HDD si nejsem jistý.
Sloty si přidáváš libovolně v server.properties
Dostaneš 1GB RAM a 5GB HDD (5 slotovej server má 2GB RAM a 10GB HDD)
Dělej si tím co chceš klidně si tam dej 500 slotů ale máš jen ty parametry který si koupíš => nelze přikoupit RAM a ohledně HDD si nejsem jistý.
Sloty si přidáváš libovolně v server.properties
Limit CPU:90%, nelze navýšit, kontrolováno přetěžování
Počet slotů:Neomezeno, stačí nastavit v server.properties
Limit RAM:1GB (-Xmx1G), nelze navýšit
Limit disku5 GB
- ungurof
Hm.... předpokládám že dotyční úspěšně dokončil první rok studia základní školy, tedy se stal gramotným a dokáže si to přečíst. 
- ungurof
No, prostě jsem napsal příspěvek a pak jsem si vzpomenul kde jsem tyto informace viděl tak sem je sem vložil. Tak "nehovor"
-
Dr.Wolf
- ungurof
Nedohadujeme se! Fakta která jsi chtěl znát jsi dostal, ale osobně si myslím že se to moc nevyplatí pro serveru který mají více světů a používají desítky pluginů. Tento server se hodí spíše pro nenáročné server s pár základními pluginy nebo pro servery s malou a nenáročnou komunitou hráčů.
P.S. Mám dojem že je to ve špatné sekci, nevím zda to souvisí s technickou podporou
P.S. Mám dojem že je to ve špatné sekci, nevím zda to souvisí s technickou podporou
-
Dr.Wolf