PluginMaster

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
pitilon@seznam.cz
Kontaktovat uživatele:

Re: PluginMaster

#11 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 23 říj 2015, 18:13

Jo, ale hned na začátku ne :D (hned první den)
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek
FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/

ungurof

#12 Příspěvekod ungurof » 23 říj 2015, 18:16

Nikdo se tě neptá na tvůj názor. Jinak ty to stejně nevíš věštit neumíš!

MarekBurget

#13 Příspěvekod MarekBurget » 23 říj 2015, 18:26

unugorf, prosim ťa, aspoň sa mi neposmievaj, vieš kolko mi trvalo vybudovať takuto komunitu?

Mimochodom, CORAL-NOVINKY.
a nie koraloviny..
:) Len pre informaciu.

Tomáš55555

#14 Příspěvekod Tomáš55555 » 23 říj 2015, 18:37

Ježiš, Ungu neřeš to, patří k nejhorším, kteří mají servery jen závidí, já vím 100%, že se spustí server a mám full, hehe Rider teď bude točit video s Gejmrem a před to dá tu ukázku koukne se na to dost lidí. Já nevím nefér to možná je, ale musíš umět.

-- 23 říj 2015, 18:39 --

Chcípněte zmrdi třeba.. ;)

pitilon@seznam.cz
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 23 říj 2015, 18:48

Pokud vím, chceš od lidí pomoct, a teď jim nadáváš? No, nevím, kdo by tichtěl pomoci
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.

Obrázek

Tomáš55555

#16 Příspěvekod Tomáš55555 » 23 říj 2015, 18:58

Nadávám jen tobě a tomu druhému a od tebe by jsem určitě pomoct nechtěl, protože stejně umíš hovno.

pitilon@seznam.cz
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 23 říj 2015, 19:01

Snad ti K- za toto stačí
Obrázek

Obrázek

AAAuto

#18 Příspěvekod AAAuto » 23 říj 2015, 22:14

Aby som sa aj ja vyjadril .. hehe :)

Tomáš , vyzeráš dosť namyslene a sebecky z nášho pohľadu , že si myslíš , že budeš mať full server len vďaka YT ale frakčné servery vedia dosť prekvapiť hlavne preto lebo ich je málo a málo ich je kvalitných. Pochybujem , že práve ten tvoj bude kvalitný keď o pluginoch nevieš absolútne nič a zháňaš PLUGIN Mastera. Frakčné dokážu uspieť v CZ/SK len ak je na čele niekto známy , poprípade niekto známy spravil danému serveru parádnu reklamu. Podla môjho názoru veľa ludí ktorý sledujú toho RIDERA a GEJMRA hrajú len minihry takže ich PVP moc baviť nebude no každý môže v niečom prekvapiť. Hrám PVP servery aktívne a teba som tam v živote nevidel a keď si aj hral za iný nick určite si neni žiadny slávny pvp hráč. Preto ti radím moc sa tu nerozkrikuj lebo môžeš dopadnúť ešte najhoršie s 0/40

Ungorof , nechápem prečo sa zastávaš takého namyslenca a ktorý si myslí , že mu YT získa všetko ktorý si ani nevie sám spraviť nejaký základ a potrebuje na to ostatných ľudí a ponúka im Admina navždy. Takéto odmeny ponúkajú fakt úbožiaci. Alebo si ho zastávaš len preto lebo ti ponúkol nejakú tú korunku a odmenu za tú prácu čo si pre neho urobil ?

100petr , neviem prečo si myslíš , že tam nikto nepríde keď má nejaké určite sa niekto príde aspoň pozrieť. Preto to vyzerá , že žiarliš lebo veľkú návštevnosť tvoj projekt popravde nemá...

MarekBurget , s tebou súhlasím. Myslí si , že mu YT spraví všetko. K tomu on len bude machrovať s prefixom [Majitel] a bude vyberať prípadné peniaze.

Toť asi všetko :D
„Nikdy nehovor, že sa niečo urobiť nedá, pretože vždy sa nájde nejaký blbec, ktorý nevie že sa to nedá a urobí."

mannyvee
Věk: 26

#19 Příspěvekod mannyvee » 23 říj 2015, 22:30

Frakční server tu nedávno byl - MineWorld. Teď dopadl 0/150. Prvních pár dnů vždy full, po navýšení slotů na 150 to začalo už jít dolů s počtem hráčů. Na tomto serveru dělalo ve svých YT channálech více jak 15 YouTuberů reklamu, začátky se vydařily.
Tímto chci naznačit, že pokud to bude opravdu super, dobře propracovaný server, tak nevidím problém, že by byl vždy plný.
Mine-World zanikl kvůli více věcem - Majitelé ignorovali hráče, zakázali TNT (Což je asi velmi důležitá podstata ve Frakčním serveru) a spoustu dalších věcí, neřešili nic, prostě jen aby server byl vždy full, ale pokud se těmto chybám vyvaruje, tak má 70% šanci na velký frakční server :) Můj názor ..
(Pro ty, kteří rádi píšou ZBYTEČNÉ KOMMENTY - Neodpovídejte na můj komentář.) ;)

MarekBurget

#20 Příspěvekod MarekBurget » 24 říj 2015, 09:00

Je to iba otazkou casu ,ze server krachne. Iba otazka casu.
Lebo ten kto sa chvali padne rychlo na hlavu.
A Tomaso nenadavej na pilitona

Si tu par dni (ked viem dobre) a UZ SI DOVOLUJES.
INAK kazdy youtuber ma aj cast hejterov. Takze sa tes:)

Zpět na „Minecraft, Tekkit“