82.208.17.32:27413
Ahoj, scháním do svého Admin-Teamu člena, kterému je 15+ a je takový koumák v pluginech - něco jako pluginmaster, prostě nastaví v pluginech vše. Už mám z půlky a více rozpracovanej frakční server, bude to špička, ale potřebuju na to nějakou pomoc pluginmaster, prostě nějakého koumáka. RiZiPlaysTV, kdo zná, dva youtubeři a hlavní držitel channelu je rider a to je můj bratranec. Má 41 000 odběratelů, hned jak se spustí server tak hned vydá recenzi. Na serveru bude 50 slotů a bude full vždy, sám tam Rider bude hrát.
PluginMaster
- Caronte_
- Věk: 24
Re: PluginMaster
Nejaká odmena? 
-
Tomáš55555
U mě admin navždy? Mas skype ? Domluvime se..., az se server otevre bude vzdy full, 40/40
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
40/40 a to na startu? Tak aby byl full (40/40) si pár měsíců můžeš počkat..

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
-
Tomáš55555
Co se furt do všeho sereš ty, který máš na serveru denně 10 hráčů, bože? Ano 40/40, mám koupené na hodně stránek reklamy + bratranec 41k odběrů youtuber udělá video před spuštěním.
Vyspi se.
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Hele, já se "neseru" do toho, ale hned na začátku full nebudeš mýt 
Naposledy upravil(a) pitilon@seznam.cz dne 23 říj 2015, 17:14, celkem upraveno 1 x.

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.

-
MarekBurget
Vieš, to je trošku ''podvod''.
Každý hrač , aj piliton, usiluje čo aby najlepši mal server, čo si myslim že aj má dost dobry.
Vieš Tomáš, kto je taky netrpezlivý, že musi mat youtubera 41K subs. a pride ti aj tolko vela hračov, tak to je fakt úbohé!
My sa tu usilujeme, a vy si tam urobíte reklamu, no ale aby tam nebolo niečo také že,
PRÍDTE NA MOJ SERVER, IP: ***
Vyspi se , budeš mít naročnej den Tomáši, HAVE A GOOD DAY!
Každý hrač , aj piliton, usiluje čo aby najlepši mal server, čo si myslim že aj má dost dobry.
Vieš Tomáš, kto je taky netrpezlivý, že musi mat youtubera 41K subs. a pride ti aj tolko vela hračov, tak to je fakt úbohé!
My sa tu usilujeme, a vy si tam urobíte reklamu, no ale aby tam nebolo niečo také že,
Vyspi se , budeš mít naročnej den Tomáši, HAVE A GOOD DAY!
- ungurof
Hm.... nechtělo se mi do toho zasahovat, ale vidím že asi budu muset. Pl.Master sem byl já ale nemám tolik času tak jsem odstoupil. No když vidím toto tak chci zvracet.
pitilon@seznam.cz,
Ehm... celkem tě setřel tím že máš denně na serveru 10 lidí a ty mu zde píšeš že nebude mít 40/40 mám na tebe otázku. Jak to můžeš vědět? Umíš věštit z koule?
MarekBurget,
Jaký podvod? Nemyslím si že je to podvod.
No usilovat můžete, ale byl jsem na obou serverech, no že by to byl paráda se říct nedá. V podstatě oba servery jsou poskládané z věcí co jste "vobšlehly" na jiném známějším serveru.
No je to jen jeho plus že má známého "joutubera" a tím co jsi napsal jsi dokázal tak leda to že mu závidíš.
No tak budou mít svojí reklamu furt lepší než "koraloviny"
Nebude mí špatnej den protože mu s tím i přes nedostatek času pomohu.
pitilon@seznam.cz,
Ehm... celkem tě setřel tím že máš denně na serveru 10 lidí a ty mu zde píšeš že nebude mít 40/40 mám na tebe otázku. Jak to můžeš vědět? Umíš věštit z koule?
MarekBurget,
MarekBurget píše:Vieš, to je trošku ''podvod''.
Jaký podvod? Nemyslím si že je to podvod.
MarekBurget píše:Každý hrač , aj piliton, usiluje čo aby najlepši mal server, čo si myslim že aj má dost dobry.
No usilovat můžete, ale byl jsem na obou serverech, no že by to byl paráda se říct nedá. V podstatě oba servery jsou poskládané z věcí co jste "vobšlehly" na jiném známějším serveru.
MarekBurget píše:Vieš Tomáš, kto je taky netrpezlivý, že musi mat youtubera 41K subs. a pride ti aj tolko vela hračov, tak to je fakt úbohé!
No je to jen jeho plus že má známého "joutubera" a tím co jsi napsal jsi dokázal tak leda to že mu závidíš.
MarekBurget píše:My sa tu usilujeme, a vy si tam urobíte reklamu, no ale aby tam nebolo niečo také že,
No tak budou mít svojí reklamu furt lepší než "koraloviny"
MarekBurget píše:Vyspi se , budeš mít naročnej den Tomáši, HAVE A GOOD DAY!
Nebude mí špatnej den protože mu s tím i přes nedostatek času pomohu.
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Protože při startu serveru hned na poprvé tolik nebude mýt.. a reklamu si může dělat, ale musí tam mýt zábavu atd pro hráče

- ungurof
...
No když bude mít vše připravené od začátku žádné dodělávky v průběhu tak se u to tak prudce rozběhne.
No když bude mít vše připravené od začátku žádné dodělávky v průběhu tak se u to tak prudce rozběhne.