Server: 93.91.250.144:27371
Zdravím
Mám tu problém asi tak před měsícem jsem přešel na verzi 1.8 od té doby se přestaly zobrazovat skiny ,ale s tím jsem počítal ,že nepůjdou ,a tak jsem si stáhl ten plugin skinsrestorer i k tomu potřebující plugin protocolLib. Jenže po vložení těchto dvou pluginů stále nejsou viditelné skiny. Zkoušel jsem jiné verze toho pluginu a jiné verze protocolLib ,ale stále to nezabíralo. V konzoli žádný záznam o tom pluginu není,ale když napíšu např. příkaz /skinsrestorer update <nick> napíše to chybu: Skin fetch failed: Rate limited. Nevíte co to může znamenat ,jinak v konzoli po napsání tohoto příkazu to nepíše nic.
Předem děkuji s pozdravem Filip Vodenka.
1.8 - nefunguje zobrazování skinu ani pomocí skinsrestorer
-
FikVodenka
- AAAuto
Re: 1.8 - nefunguje zobrazování skinu ani pomocí skinsrestor
1) Uisti sa , že máš správnu a kompatibilnú verziu SkinRestoreru + ProtocolLib.
2) Updatuj Javu na 8
3) Daj restart
2) Updatuj Javu na 8
3) Daj restart
„Nikdy nehovor, že sa niečo urobiť nedá, pretože vždy sa nájde nejaký blbec, ktorý nevie že sa to nedá a urobí."
-
FikVodenka
To mám 1.) splňuji na pohodku ,ale počkat ten druhý 2.) update javu 8 to asi nemám já mám 7 jak je možné to updatovat na javu 8 server ? A myslíš ,že tu může být ten problém proč nejdou skiny ?
-
Mike8748
Kód: Vybrat vše
Skin fetch failed: Rate limited.Rate limited znamená jedno jediný, server mojangu z IP adresy na které máš svůj server obdržel příliš mnoho požadavků v určitém časovém intervalu... a to Rate limited je jeho odpověd na to. s tím neuděláš nic
musel by sis přeprogramovat ten plugin (SkinsRestorer) aby požadavky na mojang servery posílal přes proxy (např skript na hostingu někde) a pak to možná půjde... opět záleží na celkovém počtu požadavků kolik tvoje IP (IP proxy) bude generovat. limit je tam 600 požadavků za 10 minut.
- AAAuto
Skús najprv updatovať tú Javu. Nič to neuškodí akurát budeš na najnovšej.
„Nikdy nehovor, že sa niečo urobiť nedá, pretože vždy sa nájde nejaký blbec, ktorý nevie že sa to nedá a urobí."
-
FikVodenka
Dobře děkuji vám za rady s tím rate limited no to máš pravdu s tím nic neudělám a naprogramovat to to bych nedal.
S tou javou je to myšleno tak ,že si mám stáhnout javu 8 a nainstalovat ,ale jaký to bude mít vliv na ostatní když to budu mít jen já nainstalované ?
S tou javou je to myšleno tak ,že si mám stáhnout javu 8 a nainstalovat ,ale jaký to bude mít vliv na ostatní když to budu mít jen já nainstalované ?
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Takto to myslel (tuhle 8 javu)

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
-
FikVodenka
Aha prominte díky za ukázku
zkusím a napíšu jak to dopadlo
-- 17 říj 2015, 22:06 --
Tak jsem vše otestoval okolo té javy zkoušel jsem to měnit na ty jiné ,ale nezabírá to skiny stále nejdou vidět. Mám ještě takový dotaz ten protocolLib a skinsrestorer musí mít odpovídající stejnou verzi aby fungovaly ? Když třeba protocol. bude na 1.8.1 a skinsrestorer 1.8.2 tak nebudou fungovat ?
-- 17 říj 2015, 22:06 --
Tak jsem vše otestoval okolo té javy zkoušel jsem to měnit na ty jiné ,ale nezabírá to skiny stále nejdou vidět. Mám ještě takový dotaz ten protocolLib a skinsrestorer musí mít odpovídající stejnou verzi aby fungovaly ? Když třeba protocol. bude na 1.8.1 a skinsrestorer 1.8.2 tak nebudou fungovat ?
- Ju3eN
- Věk: 23
Máš server na Spigot? Pokud ne nahod spigot ! Mne to z CraftBukkitem taky nešlo
-
MarekBurget
lol kto použiva ešte craftbukkit??
inak daj si najnovšiu javu
inak daj si najnovšiu javu