81.0.217.174:27614
Ahoj lidi chtěl jsem se zeptat proč když jsem trochu upravoval server tak mi nejde apnout prosim adminsitratory aby se mi na to podivaly děkuji moc ip a port jsem napsal jako pise ze je zapnuty ale nejde se pripojit a v clientu pise ze je off
nejde se pripojit
-
Re: nejde se pripojit
Tak jsem zjistil že server nejde nikomu a ani nejde už zapnout ale v tom nastaveni jsem zjistil ze tam je placene sloty: 0 ale ja mam 12 pls vyreste to
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ty máš server na staré CSS jo? Tak to ale jsi měl napsat rovnou, protože na něj už nefungujou všechny pluginy a je potřeba tam dělat nějaké věci jinak. Server ti nejde 100% proto, že jsi tam něco udělal špatně.
Budeme ptořebvoat výpis z debug módu - dej Control Panel => Game Server => Debug => Restartovat server v debug módu. Pak ho skus zapnout, jestli nanajede, tak se připoj na FTP a ve složce orangebox najdeš soubor screenlog.0, tak ho někam uploadni a dej sem na něj link.
Budeme ptořebvoat výpis z debug módu - dej Control Panel => Game Server => Debug => Restartovat server v debug módu. Pak ho skus zapnout, jestli nanajede, tak se připoj na FTP a ve složce orangebox najdeš soubor screenlog.0, tak ho někam uploadni a dej sem na něj link.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
tak v tom debzg modu to nejde tam mně napadlo jestli by nešlo udělat reinstall serveru ale aby byly aktivni, (klidne EN) !bank,
!resetscore,rank,top15,a aby tam byly quake sounds
ale jinak tady je odkaz na ten log http://www.uloz.to/10290658/screenlog-0
!resetscore,rank,top15,a aby tam byly quake sounds
ale jinak tady je odkaz na ten log http://www.uloz.to/10290658/screenlog-0
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Server reinstalovat jde, ale smaže se ti veškeré nastavení a proto by to měla být až poslední možnost. Je to přímo v nabídce Game Server => Reinstalace serveru.
Ale z toho výpisu jde poznat, že tam máš chybu Incorrect price blob version! Update your server!, která by měla jít vyřešit tím, že tohle soubor zkopíruješ do cstrike/cfg a přepíšeš jím ten, který tam je. Nejdřív ho samozřejmě musíš vybalit ze ZIP archivu!
Ale z toho výpisu jde poznat, že tam máš chybu Incorrect price blob version! Update your server!, která by měla jít vyřešit tím, že tohle soubor zkopíruješ do cstrike/cfg a přepíšeš jím ten, který tam je. Nejdřív ho samozřejmě musíš vybalit ze ZIP archivu!

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
pořád to nejde ani nefunguje server
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Tak v tom případě reinstalovat, bude to rychlejší. A znovu tam dej ty pluginy - ale po jednom! Vždy restartovat a zkusit jestli naběhne, pokud jednou nenaběhne, tak víš, který plugin to způsobuje. Jiná možnost není.

-
ok diky
-
hele a quake sounds tak ty tam uz jsou ne??,
nebo si je musim nainstalovat nebo stahnout
nebo si je musim nainstalovat nebo stahnout
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Nejsou, v základní instalaci je pouze Metamod a Sourcemod (který jsou potřeba pro běh dalších pluginů).

Zpět na „Counter-Strike: Source“