Server:93.91.240.128:27703
Zdravím, prosím vás chtěl bych se zeptat, kdybych chtěl dát na svůj server minecraft 1.8... existuje nějaký plugin pomocí kterého přenesu všechny budovy z verze 1.7.3.. nebo jak to mužu přenést ?... děkuji za odpovědi..
Přenášení budov
- Vojko
- Věk: 28
-
Re: Přenášení budov
díky skusím to
-
a neměl bys prosímtě nějaký návod jak používat ten mcedit. ? díky ..
- Leeking
Nejlíp by to podle mě šlo Schématama, Označíš si město, dáš //save city, aktualizuješ na 1.8, //load city a //paste. A město se vloží před sebe tolik blocků, jako jsi dával save od města. Celé to udělá WorldEdit, sice nevím jestli to město zkopíruje celý nebo pak nevyhodí error, takže možná by bylo lepší zkopírovat si akorát pár budov které jsou nejcennější, ale každopádně si nech pro jistotu zálohovanou mapu... A používej Edit tlačítko aby jsi ne-doublepostoval.
Poradil vám někdo? Poděkujte mu karmou. 
Potřebujete poradit s Minecraftem? Napište mi.
Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.

Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.
-
no Leeking.. skoušel sem tvuj postup .. jenomže když něco označím a pak dám //save city... tak se objeví něco červeně.. a když //load city.. tak taky.. a nic se nezdvojnásobí...co stím ?
- Leeking
Napiš mi sem, co ti to píše abych mohl pomoct.
Poradil vám někdo? Poděkujte mu karmou. 

-
když dám //save city tak to napíše toto : Your clipboard is empty. Use //copy first.
když dám //load city tak to napíše toto : Schematic could not read or it does not exist: ./schematics/city.schematic ( No such file or directory )
to mi to napíše... co s tím prosím ?
když dám //load city tak to napíše toto : Schematic could not read or it does not exist: ./schematics/city.schematic ( No such file or directory )
to mi to napíše... co s tím prosím ?
-
tak už jsem na to přišel co stím..
akorát jsem od vás nepochopil tuto větu : A používej Edit tlačítko aby jsi ne-doublepostoval.
mohl byste mi ji vysvětlit ? Děkuji
akorát jsem od vás nepochopil tuto větu : A používej Edit tlačítko aby jsi ne-doublepostoval.
mohl byste mi ji vysvětlit ? Děkuji
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ano mohl. Double-post je jedna z věcí zakázaných na fórech. Doublepost znamená, že napíšeš 1 příspěvek a pak další => takže jsou 2 příspěvky od stejného člověka pod sebou a to nemá být. V tomhle případě se používá tlačítko Editovat, kde nové informace doplníš do svého původního příspěvku a tudíž nevznikne doublepost.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit