Hľadám_plugin.....

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
marty_
Věk: 54
Kontaktovat uživatele:

Re: Hľadám_plugin.....

#11 Příspěvekod marty_ » 31 srp 2015, 23:03

jasne essentials :-)
Rorane, pokud pujdes i nadale svou vlastni cestou, doporucuji chatmanager.
Jednoduchy plugin, jednoduche nastaveni atd...
Essentials pokud nahodis na rozjety server, muze se stat ze ti prestanou jit home, warp atd.... zalezi totiz pomoci kterych pluginu vyse uvedene prikazy provadis (pokud je provadis)
Ja na nekterych serverech taky nemam esentials a taky ziju :-)
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej :)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

MarekBurget

#12 Příspěvekod MarekBurget » 01 zář 2015, 10:11

Jednoduchy plugin ktory nepodporuje 1.7 a vyššie :)

marty_
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvekod marty_ » 01 zář 2015, 10:14

myslis chatmanager?

pokud ano prijd na muj HEROCRAFT a koukni na vsechny servery ktere mam 1.8.7 a klido pido si tam napis /pl :D
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej :)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

zabijak
Věk: 28

#14 Příspěvekod zabijak » 01 zář 2015, 17:12

Rorane, použij ten tvuj plugin plugin ChatEx. Je na 100% funkční i na verzi 1.8 .... pokud si navíš rady z jeho nastavením tak sem dodej jeho config a mi ti pomůžeme ... :D

MarekBurget, meleš sra*ky! Jednou napsal že nepoužívá Essentials a ty mu furt cpeš Essentials Chat!! Pochop to že Essentials není vše a že to jde bez něho .... !

MarekBurget

#15 Příspěvekod MarekBurget » 01 zář 2015, 18:07

zabijak píše:Rorane, použij ten tvuj plugin plugin ChatEx. Je na 100% funkční i na verzi 1.8 .... pokud si navíš rady z jeho nastavením tak sem dodej jeho config a mi ti pomůžeme ... :D

MarekBurget, meleš sra*ky! Jednou napsal že nepoužívá Essentials a ty mu furt cpeš Essentials Chat!! Pochop to že Essentials není vše a že to jde bez něho .... !

Odpoved bola na Chat Manager, nepíš blbosti, a nenadávaj, ďakujem..

ChatManager nieje podporovany na 1.7 a vyššie, ten plugin už nefunguje, maximalne z chybamy.

marty_
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvekod marty_ » 01 zář 2015, 18:27

marku, prosimte, nez zacnes vsem tu tvrdit, ze chatmanager vubec neni na verzi 1.8 a dokonce ani na 1.7 tak se prosim koukni zde:
http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/ch ... ysergeant/
PS, Rorane omlouvam se ze jsme v tvem dotazu zasli trochu do OT, ale kdybych to nenapsal ja tak to napise nejspise nekdo jiny :-)
PPS a jak pise zabijak nez zacnes testovat jiny plugin na chat a jeho nastaveni prefixu, tak dodej ten config o ktery te zabijak zada :-)
Jsou to tyto:

MarekBurget

#17 Příspěvekod MarekBurget » 02 zář 2015, 12:49

PaRazZziT píše:To víte, ten hamburgr jen stahuje :D napsat sám ani nic :D:D výsměch českým majitelům , čest vyjímkám

Neškoď tu prosím ťa.
Nikto nieje zvedavý na tvoje urážky, a komentáre.

Ja ťa NEURÁŽÁM, tak nechcem aby si to ty robil.
Keď som niekoho urazil, alebo niečo tak sa ospravedlním, ale to bohužial nepoznáš.
Tak prestaň v tom čo robíš, lebo toho budeš ľutovať chlapče.

zabijak
Věk: 28

#18 Příspěvekod zabijak » 02 zář 2015, 13:13

CHA, CHA, CHA!

MarekBurget píše:Tak prestaň v tom čo robíš, lebo toho budeš ľutovať chlapče.

Tohle mě složilo..... :D

PaRazZziT: Mám dost podobní názor .... :D ale to stím burgerem jsi zabil :D
hamburgre: Nevím zda je KůůL mít koupenej plugin ze spigotu když je totálně k ničemu .... a je tu tak 10 podobných pluginů :D

MarekBurget

#19 Příspěvekod MarekBurget » 02 zář 2015, 13:16

Počuj ty zabijaku upokoj sa.

Tak si ho NEKUPUJ! Tvoja vec.

Roran60

#20 Příspěvekod Roran60 » 02 zář 2015, 16:50

Pre tých čo si myslia že existuje iba Essentials a nič iné tak pre tých-používam RoyalCommands (http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/royalcommands/) a ten mi okrem toho chatmanageru poskytuje rovnakú funkcionalitu ;) a podporu mc 1.8 8-) (týmto chcem ukončiť offtopic hádanie o tejto téme)

lebo síce je to už nejaký rok ale vtedy mi žiadny Essentials build nefungoval
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
a pokial sa jedná o plugin ChatEx ten mi funguje ale iba v chate-v tabe a nad menom nie
(tieto funkcie v ňom chýbajú) config tu dávam ale už dávno som ho pozeral a toto v tom configu nieje tak hľadám ako to vyrieši-ak sa mýlim opravte ma

koniec spamu vráťme sa prosím k téme !!!! ---) osobné problémy si prosím riešte v chate alebo v súkromných správach
Obrázek

Zpět na „Minecraft, Tekkit“