Pozor na tohto užívateľa: Randoan
Na fóre sa objavil s tým, že predáva kredity na fakahedu za lacný peniaz cez paypal. S takýmto spôsobom predaja / kúpy kreditov ste sa už istotne mnohý stretli. Ja som to využíval taktiež a až doteraz som so žiadnym užívateľom nemal problém. S týmto deckom vyzeral konverzácia na začiatku veľmi spoľahlivá, no až do vtedy kým som mu neposlal peniaze. Po prijatí platby na paypal ma tento človek vôbec nekontaktoval a ani neodpovedal na správy. Dnes som požiadal administrátorov z FH aby mi overili jeho účet, na ktorý pravidelne chodí. Upozornili ma, že dokonca nemá ani toľko kreditov na účte, koľko mi mal preposlať. Dohoda bola 13 000 kreditov za 130€. Viem, že peniaze už asi v živote neuvidím, tak preto vám ostatným dávam aspoň echo aby ste si dávali na takýchto chuligánov pozor. Pre overenie prikladám screeny z konverzácie ako dôkaz.
Spoiler: zobrazit
Takže čo viac dodať, ak by mal niekto nejaké informácie o tomto indivíduue, budem rád za každé poskytnutie. Kedže suma o ktorú sa neoprávnene obohatil, nepresahuje hranicu tresného činu, chcem na tohto človeka podať aspoň oznámenie o priestupkovej činnosti, no nato potrebujem aspoň Meno a bydlisko.
Prípad:2
Dnes doobedu ma opäť kontaktoval nejaký človek cez skype s ponukou na predaj kreditov, kedže som sa už raz popáli, chcel som to všetko riešiť pomaly. Tak sme sa dohodli že za 50€ mi prepošle 8000 kreditov, no s tým že najprv musí napísať ticket a poslať ho, potom mu ja prepošlem peniaze a potom potvrdí prevod emailom. Všetko šlo v pohode, pokiaľ nedošlo k prevodu, po platbe si ma užívateľ odstránil z kontaktov. V screenoch opäť dôkazy z konverzácie.
Tu mi ešte posielal dôkaz o tom že kredity na účte ozaj má.
Tu je dôkaz o napísaní ticketu:
A potvrdenie aj z emailu:
No a čo z toho vyplýva? Nikdy nikomu neverte, a kvôli takýmto sráčom zasratým (pardon sa slovník) by som tento spôsob nákupu / predaja kreditov zakázal.
Čiže dávajte si na týchto dvoch užívateľ obrovksý pozor, aby vás neoklamali. Ja som sa nechal nachytať 2x čo je dosť.
Peace