Ano, na to som aj myslel, ale ako bx som mu zmenil kód, keď nebudem mať FTP ? Vieš, napadlo ma to cez web, ale neviem ako lebo overovanie z if web ... nefunguje.
Pokud jsi autorem MODU, tak by jsi měl mít plná práva, ikdyž nemáš FTP přístup. Já se specializuji spíše na Minecraft servery, v CS:GO a Modech se moc nevyznám, ale možná by se to dalo více využít "uvnitř" pluginu, kde by jsi nastavil KOD, který by platil dočasně (Třeba na vyzkoušení) a pak mu dodal zbytek informací (KODU), který by tam musel zadat, aby to fungovalo i nadále a ne jen třeba 10minut
Jednoduše si vytvoř include modul, bez kterého ten mód nezkompiluje třeba 3 důležité funkce, přičemž to include mu pošleš až zaplatí nebo co za to chceš.
AMXMODX PAWNER, FORMER MAPER My Steam acc. a lot of lost years in my life lol Discord: ^TheLaoming#6969
Tak mu to ukaž na svém serveru. Jakmile někomu prodáš zdrojové kódy od pluginu, tak už mu nikdy nezabráníš, aby to nějak neupravoval, nešířil nebo cokoliv jiného.
A čeho přesně chceš dosáhnout? Pokud si chceš být jistý, že ti zaplatí, tak mu to ukaž u sebe, pak ti pošle peníze a ty mu dáš zkompilovanou verzi. Pokud ti jde o to, aby ji nedával zadarmo dál, tak pak by jsi musel každému komu to prodáš dát trošku jinou verzi, aby šlo poznat, který ze zákazníků ji šířil dál a aby jsi zablokoval tu správnou, třeba například tím ověřením přes web. Jenom nezapomeň na tu variantu, že taky můžeš mít problém s webem ty, aby se nestalo to, že když ti nepůjde web, tak automaticky všem nepůjde tvůj plugin (už jsem takovýto případ zažil).
Áno, ja viem ale neviem ako mám spraviť to overenie. Pretože jedine čo ma napadlo, bolo to že to spravím cez podmienku. Ale problém je, že if( web.com/nieco.nieco = nieco) neurobí nič a ani by ma nenapadlo, že to má niečo robiť.