Problémy se serverem

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
AcroCZ

Problémy se serverem

#1 Příspěvekod AcroCZ » 13 zář 2011, 14:05

Server: 93.91.240.159:27387

Dobrý den,

právě jsem si koupil server, poslali jste mi e-mail ve kterém byla IP adresa a text, že server běží. Tak se připojím, chvilku hraju, zadám do řádky text /help a objeví se mi jen - I'm sorry Dave, you don't have permissions to do that. Server je tedy jaksi nepoužitelný. Navíc bych na něm chtěl být admin, jelikož server platím. Tímto žádám o radu jak se udělat adminem, nějaké další hráče opama a celkově jak požívat server. také jsem si nastavil heslo serveru, avšak to po mě při loginu nic nechtělo. Tímto Vás žádám o radu a jakoukoliv pomoc.

Vřelé díky Lukáš Ješátko

Edit: Text který naběhne zní - I'm sorry Dave. I'm afraid i can't do that.

TIGERHax

Re: Problémy se serverem

#2 Příspěvekod TIGERHax » 13 zář 2011, 14:27

na minecraft serveroch nie su hesla, daj si tam max whitelist
v emailu si dostal FTP udaje
stiahni si FTP soft a v root serveru je ops.txt
pridaj sa tam svoje meno
restart servera
a uz si op
xD

AcroCZ

#3 Příspěvekod AcroCZ » 13 zář 2011, 14:39

A když chci bejt Admin a ostatní třeba op tak napíšu co? A může Admin používat tmi nebo spc? :) Jinak moc díky za odpověď :)

Austin
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Austin » 13 zář 2011, 14:52

Op je v minecraft nejvyssi opravneni. Op muze delat vse, tudiz to, cim chces jako majitel na serveru byt, je prave Op.
Defaultne minecraft ani zadne jine opravneni nez bezny hrac bez prav a OP(zkratka operator, ktery muze delat vse) nezna.
Pokud chces na serveru dalsi role, jako admin, VIP a podobne veci ktere jsou bezne k videni na jinych serverech, je potreba zvolit nejaky vhodny plugin, napr. permissions viewtopic.php?f=85&t=2536

Jedna se vsak ne zrovna o trivialni plugin, jehoz nastaveni vetsinou vsichni zacatecnici zkazi, takze bych zacal necim jednodussim, jako je treba AuthMe, ktere je na serveru taky potreba.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

TIGERHax

#5 Příspěvekod TIGERHax » 13 zář 2011, 15:04

AuthMe ale to len vtedy ak mas offline mod ;)

AcroCZ

#6 Příspěvekod AcroCZ » 13 zář 2011, 16:18

A jak nainstaluju plugin na server?

Atlantiscz

#7 Příspěvekod Atlantiscz » 13 zář 2011, 16:25

Vlož ho do složky Plugins v adresáři serveru a restartuj. A pak případně uprav config dle potřeby.
A předcházím další otázce :)
Config je soubor který je většinou viděn ve složce Plugins -> Jméno pluginu ->Config.yml nebo podobně.

AcroCZ

#8 Příspěvekod AcroCZ » 13 zář 2011, 18:52

Proč se nemůžu přihlásit do control panelu? server je můj a furt mi to píše že nemám oprávnění..

Atlantiscz

#9 Příspěvekod Atlantiscz » 13 zář 2011, 20:25

Zkontroluj zda nepíšeš špatně port nebo heslo. Pokud si jsi opravdu jistý že vše děláš jak máš tak kontaktuj podporu pomocí příslušné sekce na webu, tam ti poradí co s tím.

AcroCZ

#10 Příspěvekod AcroCZ » 13 zář 2011, 23:08

Atlantisi, nemohl by jsi mi pomoct s těmi pluginy? :) vážně to moc nechápu jak to tam mám dát a tak, o nastavení ani nemluvím. :)

Chtěl bych tam mít permissions (kvůli rozlišení práv lidí) a lwc (na zamykání truhel apod. (prevence proti grieferům)). Pokud znáš další dobrý plugin, rád vyslechnu radu. :) možná ještě plugin na registrování na server při prvním přihlášení (příkaz /register <heslo>) a při každém dalším přihlášení příkaz /login <heslo>. :) ale to vlastně asi nebude potřeba, pokud zavedu whitelist. :)

Zpět na „Minecraft, Tekkit“