Server: 93.91.240.159:27387
Dobrý den,
právě jsem si koupil server, poslali jste mi e-mail ve kterém byla IP adresa a text, že server běží. Tak se připojím, chvilku hraju, zadám do řádky text /help a objeví se mi jen - I'm sorry Dave, you don't have permissions to do that. Server je tedy jaksi nepoužitelný. Navíc bych na něm chtěl být admin, jelikož server platím. Tímto žádám o radu jak se udělat adminem, nějaké další hráče opama a celkově jak požívat server. také jsem si nastavil heslo serveru, avšak to po mě při loginu nic nechtělo. Tímto Vás žádám o radu a jakoukoliv pomoc.
Vřelé díky Lukáš Ješátko
Edit: Text který naběhne zní - I'm sorry Dave. I'm afraid i can't do that.
Problémy se serverem
-
Re: Problémy se serverem
na minecraft serveroch nie su hesla, daj si tam max whitelist
v emailu si dostal FTP udaje
stiahni si FTP soft a v root serveru je ops.txt
pridaj sa tam svoje meno
restart servera
a uz si op
xD
v emailu si dostal FTP udaje
stiahni si FTP soft a v root serveru je ops.txt
pridaj sa tam svoje meno
restart servera
a uz si op
xD
-
A když chci bejt Admin a ostatní třeba op tak napíšu co? A může Admin používat tmi nebo spc?
Jinak moc díky za odpověď 

- Austin
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
Op je v minecraft nejvyssi opravneni. Op muze delat vse, tudiz to, cim chces jako majitel na serveru byt, je prave Op.
Defaultne minecraft ani zadne jine opravneni nez bezny hrac bez prav a OP(zkratka operator, ktery muze delat vse) nezna.
Pokud chces na serveru dalsi role, jako admin, VIP a podobne veci ktere jsou bezne k videni na jinych serverech, je potreba zvolit nejaky vhodny plugin, napr. permissions viewtopic.php?f=85&t=2536
Jedna se vsak ne zrovna o trivialni plugin, jehoz nastaveni vetsinou vsichni zacatecnici zkazi, takze bych zacal necim jednodussim, jako je treba AuthMe, ktere je na serveru taky potreba.
Defaultne minecraft ani zadne jine opravneni nez bezny hrac bez prav a OP(zkratka operator, ktery muze delat vse) nezna.
Pokud chces na serveru dalsi role, jako admin, VIP a podobne veci ktere jsou bezne k videni na jinych serverech, je potreba zvolit nejaky vhodny plugin, napr. permissions viewtopic.php?f=85&t=2536
Jedna se vsak ne zrovna o trivialni plugin, jehoz nastaveni vetsinou vsichni zacatecnici zkazi, takze bych zacal necim jednodussim, jako je treba AuthMe, ktere je na serveru taky potreba.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem
-
AuthMe ale to len vtedy ak mas offline mod 

-
A jak nainstaluju plugin na server?
-
Vlož ho do složky Plugins v adresáři serveru a restartuj. A pak případně uprav config dle potřeby.
A předcházím další otázce
Config je soubor který je většinou viděn ve složce Plugins -> Jméno pluginu ->Config.yml nebo podobně.
A předcházím další otázce

Config je soubor který je většinou viděn ve složce Plugins -> Jméno pluginu ->Config.yml nebo podobně.
-
Proč se nemůžu přihlásit do control panelu? server je můj a furt mi to píše že nemám oprávnění..
-
Zkontroluj zda nepíšeš špatně port nebo heslo. Pokud si jsi opravdu jistý že vše děláš jak máš tak kontaktuj podporu pomocí příslušné sekce na webu, tam ti poradí co s tím.
-
Atlantisi, nemohl by jsi mi pomoct s těmi pluginy?
vážně to moc nechápu jak to tam mám dát a tak, o nastavení ani nemluvím. 
Chtěl bych tam mít permissions (kvůli rozlišení práv lidí) a lwc (na zamykání truhel apod. (prevence proti grieferům)). Pokud znáš další dobrý plugin, rád vyslechnu radu.
možná ještě plugin na registrování na server při prvním přihlášení (příkaz /register <heslo>) a při každém dalším přihlášení příkaz /login <heslo>.
ale to vlastně asi nebude potřeba, pokud zavedu whitelist. 

Chtěl bych tam mít permissions (kvůli rozlišení práv lidí) a lwc (na zamykání truhel apod. (prevence proti grieferům)). Pokud znáš další dobrý plugin, rád vyslechnu radu.