ZDravím, na serveru když někdo napíše /warp sg tak jim spadne Minecraft jakože hráčům nevím proč me to nespadne takže nemůžu ani poslat log důvodu pádu za vyřešení Díky moc napušte si prosím co k tomu potřebujete díky moc!
Spadnutí Mc
- tadeas97
Spadnutí Mc
93.91.250.221:27817
ZDravím, na serveru když někdo napíše /warp sg tak jim spadne Minecraft jakože hráčům nevím proč me to nespadne takže nemůžu ani poslat log důvodu pádu za vyřešení Díky moc napušte si prosím co k tomu potřebujete díky moc!
pomohl jsem ti? karma potěší 
Přijďte na server SweetCube.eu
ip: play.sweetcube.eu
podpoř mě i na youtube odběrem na kanál: TheHooper
náš server ma i teamspeak 3 IP: ts3.sweetcube.eu
- mannyvee
- Věk: 26
Re: Spadnutí Mc
Zkus poslat latest.log 
- tadeas97
z důvodu moc znaků posílám v souboru
- Přílohy
-
- latest.log
- (994.22 KiB) Staženo 168 x
-
MarekBurget
To je dost logické, logy su obrovské.
Nerobí to podla teba nejaky chunk ktory je zle umiestneny alebo niečo?
Mal som raz problém z chukom a robilo to podobne, ked sme tam prišly tak nie že to koplo hrača len, ale spadol server.
Nerobí to podla teba nejaky chunk ktory je zle umiestneny alebo niečo?
Mal som raz problém z chukom a robilo to podobne, ked sme tam prišly tak nie že to koplo hrača len, ale spadol server.
- tadeas97
To si nemyslím protože Mě to nespadne to by to muselo spadnout všem ne jen nějakým hráčům ..
- mannyvee
Nemáš nějakou chybu v tom pluginu?
Popř. jak psal MarekBurget: Je možné, že to dělá i špatně vygenerovaný chunk na mapě, zkus si projít optimalizační nástroje a vyzkoušej Minecraft Region Fixer
Popř. jak psal MarekBurget: Je možné, že to dělá i špatně vygenerovaný chunk na mapě, zkus si projít optimalizační nástroje a vyzkoušej Minecraft Region Fixer
- tadeas97
v jakém pluginu?
-- 21 srp 2015, 10:42 --
To je blbost .. nepadá to všem hráčům ..
-- 21 srp 2015, 10:42 --
To je blbost .. nepadá to všem hráčům ..
- VIPianni
Chyba u Votifier pluginu. Nemůže to nalézt Listeners.
A Chyba při inicializaci hlasování ověř zda je config dobře nakonfigurován
Dál jsem nic nenašel.
Možná někdo ještě něco najde.
A Chyba při inicializaci hlasování ověř zda je config dobře nakonfigurován
Kód: Vybrat vše
[09:04:53] [Server thread/INFO]: [Votifier] Enabling Votifier v1.9
[09:04:53] [Server thread/WARN]: [Votifier] No listeners loaded! Cannot find listener directory 'plugins/Votifier/listeners'
[09:04:53] [Server thread/ERROR]: [Votifier] Error initializing vote receiver. Please verify that the configured
[09:04:53] [Server thread/ERROR]: [Votifier] IP address and port are not already in use. This is a common problem
[09:04:53] [Server thread/ERROR]: [Votifier] with hosting services and, if so, you should check with your hosting provider.
java.net.BindException: Cannot assign requested address
at java.net.PlainSocketImpl.socketBind(Native Method) ~[?:1.8.0_45]
at java.net.AbstractPlainSocketImpl.bind(AbstractPlainSocketImpl.java:382) ~[?:1.8.0_45]
at java.net.ServerSocket.bind(ServerSocket.java:375) ~[?:1.8.0_45]
at java.net.ServerSocket.bind(ServerSocket.java:329) ~[?:1.8.0_45]
at com.vexsoftware.votifier.net.VoteReceiver.initialize(VoteReceiver.java:81) [Votifier.jar:?]
at com.vexsoftware.votifier.net.VoteReceiver.<init>(VoteReceiver.java:75) [Votifier.jar:?]
at com.vexsoftware.votifier.Votifier.onEnable(Votifier.java:172) [Votifier.jar:?]
at org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin.setEnabled(JavaPlugin.java:316) [minecraft_server.jar:git-Spigot-1639]
at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.enablePlugin(JavaPluginLoader.java:332) [minecraft_server.jar:git-Spigot-1639]
at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.enablePlugin(SimplePluginManager.java:412) [minecraft_server.jar:git-Spigot-1639]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R4.CraftServer.loadPlugin(CraftServer.java:476) [minecraft_server.jar:git-Spigot-1639]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R4.CraftServer.enablePlugins(CraftServer.java:394) [minecraft_server.jar:git-Spigot-1639]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.MinecraftServer.n(MinecraftServer.java:360) [minecraft_server.jar:git-Spigot-1639]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.MinecraftServer.g(MinecraftServer.java:334) [minecraft_server.jar:git-Spigot-1639]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.MinecraftServer.a(MinecraftServer.java:290) [minecraft_server.jar:git-Spigot-1639]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.DedicatedServer.init(DedicatedServer.java:210) [minecraft_server.jar:git-Spigot-1639]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:458) [minecraft_server.jar:git-Spigot-1639]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.ThreadServerApplication.run(SourceFile:628) [minecraft_server.jar:git-Spigot-1639]
[09:04:53] [Server thread/ERROR]: [Votifier] Votifier did not initialize properly!Dál jsem nic nenašel.
Možná někdo ještě něco najde.
- mannyvee
Když hráč napíše /warp sg, tak jsi psal, že to některé hráče vyhazuje. Je možné, že máš více pluginů, co dělají totéž a 'bojují' proti sobě navzájem, takže to serveru jenom škodí
- VIPianni
Tak když jsme u toho možná by bodl seznam pluginů.