82.208.17.27:27592 LJCraft 15 slotů. Admini jen 15+.
Dobrý den.
Chtěl by jste mít práva jako admin a pocit že si Vás všichni váží? Byly by jste ochotni zaplatit za chod serveru?
Pak právě hledám se Vás!
Cena za sponzora 200kč minimum.
Hledáme sponzora.
-
Hledáme sponzora.
Naposledy upravil(a) sadafaka888 dne 20 srp 2015, 19:54, celkem upraveno 2 x.
- mannyvee
- Věk: 26
Re: Hledáme sponzora.
Co je to za server?
Co nabídneš do budoucna sponzorovi?
Nic jsi o serveru nenapsal ..
P.S- Admina nabízí za 50,-/2€ skoro každý 10tý server a většinou jsou to 12ti-14ti ročný děti.
Co nabídneš do budoucna sponzorovi?
Nic jsi o serveru nenapsal ..
P.S- Admina nabízí za 50,-/2€ skoro každý 10tý server a většinou jsou to 12ti-14ti ročný děti.
-
LJCraft 15 slotů. Admini jen 15+.
Sponzorovy nabízím stejné permisse jako adminovi (tj. kick, ban, worldedit, tp, tptoggle, editaci pluginů, kontrola nad hráči + pozorování konzole.).
Sponzorovy nabízím stejné permisse jako adminovi (tj. kick, ban, worldedit, tp, tptoggle, editaci pluginů, kontrola nad hráči + pozorování konzole.).
- mannyvee
Pokud nemáš na chod serveru čas/peníze, tak sis ho neměl zakládat (Nic proti)
Je fajn, že si vyděláš kredity, ale pak ten server nezaplatíš, uděláš si nový a budeš v tom pokračovat i nadále (Třeba se mýlím, ale většinou to tak dělají - Z vlastní zkušenosti ..)

Je fajn, že si vyděláš kredity, ale pak ten server nezaplatíš, uděláš si nový a budeš v tom pokračovat i nadále (Třeba se mýlím, ale většinou to tak dělají - Z vlastní zkušenosti ..)

-
mannyvee píše:Pokud nemáš na chod serveru čas/peníze, tak sis ho neměl zakládat
Mám na to peíze, budu platit každý měsíc, ale když bude sponzor, bude více slotů a annihilation

- mannyvee
Okey
P.S: Můžeš napsat nějaké informace o serveru?

P.S: Můžeš napsat nějaké informace o serveru?
-
LJ-Craft. Dříve legendární LJ-Craft, byl 3. nejpopulárnější tekkit lite server v ČR. Nyní se znovu spustil, ale ne na tekkit lite, ale na spigot 1.8.7..
Na serveru jsou nejznámější pluginy, jako je minigames (plugin pro mini hry), skywars, Připravuje se i bedwars a annihilation.
Dále se zde nacházejí drobnější pluginy, jako je double jump, craftheads, signshop a mnoho dalších.
Proč drobnosti? Jak je známo, drobnosti, jsou nejdůležtější, i když nejsou tak vidět.
Pluginy se budou časem přidávat.
Samozřejmě je tu také možnost: VIP, EVIP, UVIP a Sponzor, který je napsaný zde. Byl bych velice rád, kdyby jste mi napsali o zájem o Sponzora přímo do PM.
Na serveru jsou nejznámější pluginy, jako je minigames (plugin pro mini hry), skywars, Připravuje se i bedwars a annihilation.
Dále se zde nacházejí drobnější pluginy, jako je double jump, craftheads, signshop a mnoho dalších.
Proč drobnosti? Jak je známo, drobnosti, jsou nejdůležtější, i když nejsou tak vidět.
Pluginy se budou časem přidávat.
Samozřejmě je tu také možnost: VIP, EVIP, UVIP a Sponzor, který je napsaný zde. Byl bych velice rád, kdyby jste mi napsali o zájem o Sponzora přímo do PM.
Naposledy upravil(a) sadafaka888 dne 20 srp 2015, 19:41, celkem upraveno 1 x.
- mannyvee
//Skype do topicu nepatří
-
Upraveno
.

-
Dobrý večer,
chtěl bych podotknout, že toto téma nepatří sem, ale do off topik..
A výhody, které poskytujete jsou proti EULE tak bych je raději změnil, aby s toho nebyl problém já vím nic mi do toho není, ale když by začala chodit kontrola tak každý server, co má výhody, co porušují EULU bude potrestán. Hrozí nemalá pokuta i do výše milionu.
chtěl bych podotknout, že toto téma nepatří sem, ale do off topik..
A výhody, které poskytujete jsou proti EULE tak bych je raději změnil, aby s toho nebyl problém já vím nic mi do toho není, ale když by začala chodit kontrola tak každý server, co má výhody, co porušují EULU bude potrestán. Hrozí nemalá pokuta i do výše milionu.