Dobrý den,
Mohl bych poprosit, jak bych měl trvale zabanovat jednoho hráče, který na můj server den za dnem chodí a dělá mi tam reklamu na svůj server, který má také u společnosti FakaHeda.eu?
Když dám BAN na účet, tak 1 IP na serveru může mít 2 účty na serveru, takže to je Ok,..
Ale když každý den ten hráč má jinou IP, tak už mě to fakt pomalu štve, protože IPBAN opravdu nejde dát (on sám neví, že se mu mění IP), kdyby to věděl a taky kdyby věděl co je tou příčinou, tak ho mám na serveru každou chvíli,.. (takže IPBAN mu vydrží 24 hodin jen)
Hlavně se chci poptat na tuto možnost (screenshot pošlu, pokud mi to půjde)
Pokud bych tam zadal tuto možnost: 178.40.1.1-178.40.999.999, tak pořád přemýšlím, jestli to mám udělat nebo ne,...
Jediná věc na tom je trochu špatná,.. nevím kolika lidem ten IPBAN dám, proto jsem to ještě nezkusil.
IP ten hráč má různé, jediné co se na té IP nemění je 178.40 => začátek IP má vždy stejný
IP mého serveru: 93.91.250.112:27396
Verze: 1.5.2
Opakovaná reklama od hráče adria2013/MichalCraftak/Wither,..
-
Mo00mi
- Věk: 26
Opakovaná reklama od hráče adria2013/MichalCraftak/Wither,..
- Přílohy
-
- IPBAN.png (12.77 KiB) Zobrazeno 4154 x

-
zabijak
- Věk: 28
Re: Opakovaná reklama od hráče adria2013/MichalCraftak/Withe
1) Dej si na server pořádný plugin proti reklamě. + nastav ho tak aby po napsání cizí IP dal rovnou IP ban
> vřele doporučuji viewtopic.php?f=85&t=19661
2) To stou IP dělá takoví pěkný prográmek, byly časy kdy jsem se tím také bavil, ale nevím jak se to povedlo, ale jednou mi daly ban že jsem tam nemohl ani s jinou IP nevím to přesně ale skus PERMA BAN
> vřele doporučuji viewtopic.php?f=85&t=19661
2) To stou IP dělá takoví pěkný prográmek, byly časy kdy jsem se tím také bavil, ale nevím jak se to povedlo, ale jednou mi daly ban že jsem tam nemohl ani s jinou IP nevím to přesně ale skus PERMA BAN
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
pokud tam dáš 999 999 , tak aby ses nedivil, že to nebude umět. IP mají čísla jen v rozsahu 0 - 255...
Jinak, toto je hlavní problém warez serverů. Můžou tam chodit titíž lidé pod různými jmény jak jim je libo. Pokud trváš na podpoře warez hráčů vypnutím Mojang autentizace, tak si to musíš zajistit vlastními silami, tedy pluginy. Určitě lze najít dobré pluginy proti reklamě.
Pokud opravdu dáš ban takhle hromadně, mohl by ses dočkat docela zajímavých reakcí...třeba se stane, že se ti nepřipojí asi žádnej slovák od stejného poskytovatele (Slovenský telecom).... xD
Namátkou jsem zkusil pár IP z rozsahu, a jsou tam lokace od Košic po Bratislavu....
Jinak, toto je hlavní problém warez serverů. Můžou tam chodit titíž lidé pod různými jmény jak jim je libo. Pokud trváš na podpoře warez hráčů vypnutím Mojang autentizace, tak si to musíš zajistit vlastními silami, tedy pluginy. Určitě lze najít dobré pluginy proti reklamě.
Pokud opravdu dáš ban takhle hromadně, mohl by ses dočkat docela zajímavých reakcí...třeba se stane, že se ti nepřipojí asi žádnej slovák od stejného poskytovatele (Slovenský telecom).... xD
Namátkou jsem zkusil pár IP z rozsahu, a jsou tam lokace od Košic po Bratislavu....
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
- mannyvee
Použij pluginy AntiAD/AntiCurse nebo jak již tu zmiňoval Hanako..
online=true
-
Mo00mi
Děkuji za rady,
Ten PermaBan zkusím
jinak přes jakýkoliv jiný internet během cca 2 minut dokážu IP přehazovat 37.188.*,..
Zneužíval jsem to při hlasování přes stránky Czech-Craft.eu, během cca 2 dnů jsem dal přes 170 hlasů
poté bohužel přidali omezení i na NICK,.. (ten program co mění IP, tak mám pocit, že nevyužívá CZ a SK IP, a na Czech-Craft.eu je omezení, že může být jen CZ nebo SK IP, aby jste mohli hlasovat.
Do této doby jsem využíval pluginu "AntiAdvertisting", ale nevím proč každý den se mi smaže config a opět to nefunguje,.. tak zkusím tedy "AntiAD", taky bych se u něj zeptat, neblokuje náhodou Hacky? (na serveru proti hackum mám již plugin)
A minecraft server, aby byl jen pro origo, tak by to asi nebyl problém, protože jak jsem se již díval, tak origo má asi přes 80% lidí co se kdy na serveru zaregistrovali (možná více %, protože 1 hráč má klidně 8 účtů na serveru, ale taky mi to moc neva, protože u koho to vidím, tak většinou má cca 2-4 účty na kterých je nějaké vip)
Ten PermaBan zkusím
Kód: Vybrat vše
2) To stou IP dělá takoví pěkný prográmek
- na toto žádný program nepotřebuje NIKDO, je to jen menší bugg u každého internetu, jen u jediných kde to není mám pocit, že je jen kabelovýjinak přes jakýkoliv jiný internet během cca 2 minut dokážu IP přehazovat 37.188.*,..
Zneužíval jsem to při hlasování přes stránky Czech-Craft.eu, během cca 2 dnů jsem dal přes 170 hlasů
Do této doby jsem využíval pluginu "AntiAdvertisting", ale nevím proč každý den se mi smaže config a opět to nefunguje,.. tak zkusím tedy "AntiAD", taky bych se u něj zeptat, neblokuje náhodou Hacky? (na serveru proti hackum mám již plugin)
A minecraft server, aby byl jen pro origo, tak by to asi nebyl problém, protože jak jsem se již díval, tak origo má asi přes 80% lidí co se kdy na serveru zaregistrovali (možná více %, protože 1 hráč má klidně 8 účtů na serveru, ale taky mi to moc neva, protože u koho to vidím, tak většinou má cca 2-4 účty na kterých je nějaké vip)

- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Pokud bys to chtěl přepnout na online, tak si dej pozor, že se tím dá dost věcí zamíchat. protože online server nebude znát offline uložený data o hráčích (na to je dobré myslet při wipu)
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
-
zabijak
Plugin AntiAd je jen proti reklamě a spamu.
"Ten prográmek" ne není to jen na USA ..... je to jen o tvé šikovnosti.
"Ten prográmek" ne není to jen na USA ..... je to jen o tvé šikovnosti.
-
Mo00mi
Ještě bych se u AntiAD chtěl zeptat, pokud by někdo napsal třeba "::D", nebude to AntiAD počítat jako reklamu??
Pokud ano, tak bych to nemohl hned nastavovat na okamžitý IPBAN,...
Pokud ano, tak bych to nemohl hned nastavovat na okamžitý IPBAN,...

-
MarekBurget
Nechcem zas hovorit somariny, ale stejne poviem niečo čo si ja myslím.
Verzia 1.5.2 , to je ten problém z mojho hladiska.
Jeden hrač sa nudil a chodil mi sem tam na učet, čo ma už riadne štvalo, bud rad že toto nespravil tebe, a začal cez /alert (bugee cord mam na mysli) začal spamovat IP svojho serveru.
Dal som mu IP ban, a od tej doby sa tu neukazal.
Mam ver. 1.8.8, bude to tým že je to tam lepšie zabezpečené.
Ale ako hovorím, je to na tebe, a daj si tam to, čo len ty chceš.
Hanako, vieš podaktorý hrači maju viac menej warez učty, a nechcu si to kupiť.
To už je ich problém.
Verzia 1.5.2 , to je ten problém z mojho hladiska.
Jeden hrač sa nudil a chodil mi sem tam na učet, čo ma už riadne štvalo, bud rad že toto nespravil tebe, a začal cez /alert (bugee cord mam na mysli) začal spamovat IP svojho serveru.
Dal som mu IP ban, a od tej doby sa tu neukazal.
Mam ver. 1.8.8, bude to tým že je to tam lepšie zabezpečené.
Ale ako hovorím, je to na tebe, a daj si tam to, čo len ty chceš.
Hanako, vieš podaktorý hrači maju viac menej warez učty, a nechcu si to kupiť.
To už je ich problém.
-
zabijak
Hej ale no tak!
No tak má někdo verzi 1.5.2 a co má bejt. Taky sem měl server na 1.5.2 a vše šlo ok!
No tak má někdo verzi 1.5.2 a co má bejt. Taky sem měl server na 1.5.2 a vše šlo ok!