Dobrý den,
Mám menší problém, který zneužívají hráči při boji v pvp aréně.
Bylo mi řečeno, že k tomu používají "nodus". Přednastavení na písmeno "r" Vám zapne fly hack.
Jakmile to v boji/combatu zapnout okamžitě je to kopne ze serveru.
Přesněji je to tak, že je to kopne ze serveru a jakmile se připojí jsou mrtví. Přihlásí se na server, ukáže jim to, že je to zabilo a jsou na spawnu.. věci v inventáři jim stále zůstanou...
Bych bych rád, kdyby mi někdo s tímto poradil.
Buď přenastavit NoCheatPlus na tempban, aby jim to dalo třeba na 2 dny, nebo znemožnit, aby jim to při combatu dalo kick s tím, aby nemohli využívat fly hack.
Nebo by stačilo, kdyby ztratili svoje věci.. to v podstatě stačí, protože tím pádem to mín lidí začne zneužívat, protože se jim to nevyplatí.
IP: 93.91.250.112:27396
Verze: 1.5.2
Kombinace pluginů CombatLog a NoCheatPlus
-
Mo00mi
- Věk: 26
- Ju3eN
- Věk: 23
Re: Kombinace pluginů CombatLog a NoCheatPlus
NoCheatPlus dej prič, stačí nastavit tam region a dát /rg flag menoregionu blocked-cmds /fly
a tam kde se portnou když dají /warp pvp anebo /warp pvparena tak tam dej command blok z príkazem /fly @p off
a povol v regionu use /rg flag nazevregionu use allow
a na to šlapátko jim to fly vypne a už nezapnou ani z hackem ale kdyz se portnou na nejakeho hráče že /tp a tak lítaj tomu se zabránit nedá nebo najdi nejaký jiný plugin proti Hackum
a tam kde se portnou když dají /warp pvp anebo /warp pvparena tak tam dej command blok z príkazem /fly @p off
a povol v regionu use /rg flag nazevregionu use allow
a na to šlapátko jim to fly vypne a už nezapnou ani z hackem ale kdyz se portnou na nejakeho hráče že /tp a tak lítaj tomu se zabránit nedá nebo najdi nejaký jiný plugin proti Hackum
-
Mo00mi
1. Pokuď by jsi někdy na mém serveru byl, nebo se tam podíval jak tam mám zařízenou pvp, tak by jsi viděl, že tam region je a jsou tam zakázané příkazy. A ty commandbloky tam jsou také, dokonce několik druhů, na zakázaní fly, gm, vanish a disguise...
2. Viděl jsi někdy a nebo používal a víš co všechno dokáže "nodus"? Víš že tomu region nezabrání?
Jakmile ten plugin NoCheatPlus dám pryč, tak to bude ještě hroší...
3. Když neumíš pořádně poradit to co potřebuji, tak aspoň piš gramaticky správně ("prič" fakt není s "i")
2. Viděl jsi někdy a nebo používal a víš co všechno dokáže "nodus"? Víš že tomu region nezabrání?
Jakmile ten plugin NoCheatPlus dám pryč, tak to bude ještě hroší...
3. Když neumíš pořádně poradit to co potřebuji, tak aspoň piš gramaticky správně ("prič" fakt není s "i")

- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
A to si na to ještě stěžují?
určitě to musí být v nastavení, ale s tím ti nikdo neporadí, pokud sem nedáš : 1) výpis z konzole, když to hráče takto vykopne, 2) do CODE configy těch pluginů, co s tím mají co do činění
Já na serveru cheeatery nemám, takže takový věci ani nepoužívám, takže opravdu nemám jak zjistit, co se tm kde dá nastavit
Já na serveru cheeatery nemám, takže takový věci ani nepoužívám, takže opravdu nemám jak zjistit, co se tm kde dá nastavit
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
-
Mo00mi
Omlouvám se za neaktivitu na tomto rozhovoru, ale už jsem to přibližně tak trochu vyřešil hlídáním pvp, upozornění a časovým banováním hráčům u kterých to napsalo "left the game." (Kdyby jste byli na mém serveru aspoň 1x, tak pochopíte, proč se toto napíše jen u těch co se odpojí nějakým buggem apod..)
Jinak problém jsem dnes vyřešil už úplně, stačí přehodit jen tuto čás:
Z true na false (když je to kopne z jakého koliv důvodu ze serveru, tak jim to smaže inventář/dá jim to Ban apod... podle toho jak to máte nastavené c configu pluginu CombatLog.)
//LOCK
Jinak problém jsem dnes vyřešil už úplně, stačí přehodit jen tuto čás:
Kód: Vybrat vše
Remove-Tag-On-Kick: trueZ true na false (když je to kopne z jakého koliv důvodu ze serveru, tak jim to smaže inventář/dá jim to Ban apod... podle toho jak to máte nastavené c configu pluginu CombatLog.)
//LOCK