Veřejná ip adresa minecraft server
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Veřejná ip adresa minecraft server
Tohle dělá většina, kdyby byla zadarmo, tak by ji mohla chtít i spousta lidí, kteří ji nepotřebujou. Takhle to odfiltruje jeom opravdu na ty lidi, kteří ji potřebují.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Ano toho jsem si vědom.
Nenapsal by prosím někdo podrobněji, jak se připojit do toho routeru prosím a co tam dělat tomu kdo mi to napíše dám karmu.
Nenapsal by prosím někdo podrobněji, jak se připojit do toho routeru prosím a co tam dělat tomu kdo mi to napíše dám karmu.

-
Neexistuje obecný návod. Napiš alespoň co za typ routeru/modemu máš a co za poskytovatele.
-
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
Dr.Wolf píše:No tak jako trošililinku jsem tomu pochopil tak by to mělo bejt v pohodě, ale štve mě, že jsem mu dnes volal a on si bere 50 kč plus DPH za tu veřejnou ip adresu.
to chce 50 kc za kazdy mesic? nebo je jednorazovy poplatek?
Ja jedu sve servery taky pres verejnou IP, a platil sem jednorazovy poplatek 100kc za aktivaci... Holt kazdy provider to ma jinak...

Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
-
On chce 50kč + DPH každý měsíc. No takže budu platit nějakých 60 kč k mým 1000kč za internet super kombinace.

-
Nabízí se logická otázka, proč existují game-hostingy. Často je hostování serveru lepší, než vlastní stroj - co se výdajů týče.
Nechápu však, proč dokupovat "druhý" internet. Minecraft nežere tolik "up" dat, jak by se dalo předpokládat. Hlavní je odezva. Jeden hráč žere asi 20KB/sec uploadu. Otevři si správce úloh a otestuj sám.
Nechápu však, proč dokupovat "druhý" internet. Minecraft nežere tolik "up" dat, jak by se dalo předpokládat. Hlavní je odezva. Jeden hráč žere asi 20KB/sec uploadu. Otevři si správce úloh a otestuj sám.
-
Hele vem to tak, že když si zakoupíš nějaký luxusní stroj + pořídíš internet + mobilní platby = Vydělávání.
Hele já si budu radši hostovat server, za který zaplatím měsíčně tak 5 tisíc samozřejmě, že tam mám započítanou i elektriku a sice zaplatím 5k, ale ten projekt, když bych nechal hostovat fakahedu tak 30.000 ,- - 50.000,- jelikož server o velikosti kolem 20.000 slotů by stál hodně a navíc bych musel zakoupit hodně extreme serverů, které bych musel propojit pomocí bunge.
Hele já si budu radši hostovat server, za který zaplatím měsíčně tak 5 tisíc samozřejmě, že tam mám započítanou i elektriku a sice zaplatím 5k, ale ten projekt, když bych nechal hostovat fakahedu tak 30.000 ,- - 50.000,- jelikož server o velikosti kolem 20.000 slotů by stál hodně a navíc bych musel zakoupit hodně extreme serverů, které bych musel propojit pomocí bunge.

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ale to určitě nehostuješ doma, ale máš dedikáč někde v datacentru, ne? Protože jenom blázen by něco takovýhleho hostoval doma.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
20 000 slotů? Mno, to by sis už ale měl docela dát pozor na to,za co ty mobilní platby vybíráš xD Existuje tu EULA, a věř tomu, že když se objeví takto velká konkurence, tak tě na tom můžou uvařit. 

Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
-
Mysteria - Bude se to hostovat doma net bude takový.
Bezdrátové připojení 5G-535 15 Mbits 3 Mbits 536,- Kč. 3x
Nevím, jestli je to dostačující, ale přece jen by to mohlo stačit.
Internety a vše bude propojeno pomocí dvou Switchu.
https://www.alza.cz/cisco-srw2048-k9-eu-d258065.htm?o=4
A server poběží se začátku na jednom počítači a postupně se budou počítače přidávat menší ukázka počítače pro server jestli bude vyhovovat, kdyby byl špatný tak mě prosím řekněte potřebuji perfektní výkon.
Lian Li PC-A79B pro přetaktované hi-endové procesory
Intel Core i7, 8+8 vláken, 4,4GHz, 4GPU
Tichý bezúdržbový vodní chladič s 280mm radiátorem
nVidia Quadro M6000 (12GB)
Akcelerátor nVidia Tesla K40C (12GB)
128GB (8x16GB), DDR4
SSD 2TB RAID 1
HDD 6TB RAID 1
144TB RAID 6, hotswap
DVD/CD vypalovačka
1000W zdroj, 80+ Platinum
Windows 10 Pro, 64bit, CZ, OEM
Prodloužení záruky na 4 roky počítače nad 300.100Kč
Je tu menší otázka jestli bude stačit prostor na disku v GB.
Hanakocz - Budu používat mobilní platby tu máš odkaz
http://mobilniplatby.cz/
Ale je tu problém, protože na tom serveru bude moct hrát celý svět, protože už přes půl roku vyvíjím plugin, který bude překládat hráčům to co píšou ostatní.
Jinak jak bych to vysvětlil.
Prostě máš třeba Chorvata a píše chorvatsky, a když tam budu třeba já takže Čech tak mě to automaticky přeloží do češtiny a naopak, když napíšu něco já tak mu to přeloží do jeho jazyka. Už jsem v polovině toho pluinu no jo ty jazyky nejsou jednoduché, ale může se stát, že to nějaké slova nebude znát, protože je tam nezadám, ale měly by tam být skoro všechny.
Na konkurenci jsem zvyklý, ale jako tu už je docela velká třeba Mineplax, HyPixel.
No u těch miniher je velká.
Bezdrátové připojení 5G-535 15 Mbits 3 Mbits 536,- Kč. 3x
Nevím, jestli je to dostačující, ale přece jen by to mohlo stačit.
Internety a vše bude propojeno pomocí dvou Switchu.
https://www.alza.cz/cisco-srw2048-k9-eu-d258065.htm?o=4
A server poběží se začátku na jednom počítači a postupně se budou počítače přidávat menší ukázka počítače pro server jestli bude vyhovovat, kdyby byl špatný tak mě prosím řekněte potřebuji perfektní výkon.
Lian Li PC-A79B pro přetaktované hi-endové procesory
Intel Core i7, 8+8 vláken, 4,4GHz, 4GPU
Tichý bezúdržbový vodní chladič s 280mm radiátorem
nVidia Quadro M6000 (12GB)
Akcelerátor nVidia Tesla K40C (12GB)
128GB (8x16GB), DDR4
SSD 2TB RAID 1
HDD 6TB RAID 1
144TB RAID 6, hotswap
DVD/CD vypalovačka
1000W zdroj, 80+ Platinum
Windows 10 Pro, 64bit, CZ, OEM
Prodloužení záruky na 4 roky počítače nad 300.100Kč
Je tu menší otázka jestli bude stačit prostor na disku v GB.
Hanakocz - Budu používat mobilní platby tu máš odkaz
http://mobilniplatby.cz/
Ale je tu problém, protože na tom serveru bude moct hrát celý svět, protože už přes půl roku vyvíjím plugin, který bude překládat hráčům to co píšou ostatní.
Jinak jak bych to vysvětlil.
Prostě máš třeba Chorvata a píše chorvatsky, a když tam budu třeba já takže Čech tak mě to automaticky přeloží do češtiny a naopak, když napíšu něco já tak mu to přeloží do jeho jazyka. Už jsem v polovině toho pluinu no jo ty jazyky nejsou jednoduché, ale může se stát, že to nějaké slova nebude znát, protože je tam nezadám, ale měly by tam být skoro všechny.
Na konkurenci jsem zvyklý, ale jako tu už je docela velká třeba Mineplax, HyPixel.
No u těch miniher je velká.