Položení bloku v plot me vyhodí všechny hráče
-
Riaction
- Věk: 27
Re: Položení bloku v plot me vyhodí všechny hráče
Odpověď smazána
Naposledy upravil(a) Riaction dne 30 črc 2015, 23:09, celkem upraveno 1 x.
mc.epic-craft.cz EpicCraft 1.8.X -> 1.15.X Hostován FH
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Mno, jediný, co tam vidím jako možný problém, že tam cosi neidentifikovaného píše, že nemůže navázat spojení s WorldGuardem, protože máš starou verzi (že není 6,0+) , ale co to píše a co ho tak využívá/nevyužívá, těžko říct...na můj vkus je tam tak o 50 pluginů víc, než by bylo potřebné
Hlavně duplicitní pluginy, jako lagmeter, clearlag, atd...
A ta neaktuálnost některých z nich může občas dělat bordel, stejně tak MC 1.7.5, když 90% 1.7 pluginů je pro 1.7.10, že...
Taky je zajímavé, že půlka pluginů vidí iConomy 6 a druhá iConomy 7
Teoreticky můžeš zkusit udělat zálohu a prostě tu potme mapu smazat a zkusit to s novou...
A když už máš nějaký věci na databázi, tak by bylo dobrý tam mít hlavně i permissiony, který dle logu máš z file....protože permisiony potřebujou všechny ostatní pluginy a tam to může mít neblahé následky, když se tam furt nějaký pluginy ptaj na permisse
PS: dobrej název hlavní mapy, že... [17:36:25] [Server thread/INFO]: Preparing level "false"
A ta neaktuálnost některých z nich může občas dělat bordel, stejně tak MC 1.7.5, když 90% 1.7 pluginů je pro 1.7.10, že...
Taky je zajímavé, že půlka pluginů vidí iConomy 6 a druhá iConomy 7
Teoreticky můžeš zkusit udělat zálohu a prostě tu potme mapu smazat a zkusit to s novou...
A když už máš nějaký věci na databázi, tak by bylo dobrý tam mít hlavně i permissiony, který dle logu máš z file....protože permisiony potřebujou všechny ostatní pluginy a tam to může mít neblahé následky, když se tam furt nějaký pluginy ptaj na permisse
PS: dobrej název hlavní mapy, že... [17:36:25] [Server thread/INFO]: Preparing level "false"
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
-
Riaction
- Věk: 27
No ono to vypadá že to byl ten skyblock smazal sem ho a už to nepadá ale říkám to zjistím časem jak to funguje.
každopádně pro mě jsou právě ty pluginy potřebné
duplikující se pluginy tam ano jsou ale každý využívám na něco jiného clearlag na mazaní itemů (jenom) a lagmeter vypovídá sám za sebe. pluginy pro 1.7.10 ? To nevím dle bukkit.org pluginy jsou tam asi jen 4 pro verzi 1.7.10. iConomy to je také zajímavé mám verzi 7.0.
No a záloha mapy pokud mi to stále bude blbnout tak mi nezbude nic jiného než záloha a smazat.
každopádně děkuji za pomoc a dostáváš karma +
každopádně pro mě jsou právě ty pluginy potřebné
No a záloha mapy pokud mi to stále bude blbnout tak mi nezbude nic jiného než záloha a smazat.
každopádně děkuji za pomoc a dostáváš karma +
mc.epic-craft.cz EpicCraft 1.8.X -> 1.15.X Hostován FH