Zdravím, chcel my som aby sa tie položky alebo ako sa to volá nezobrazovali Hore ale dole,neviem kde to mám nastaviť.
Web- Net-craft.eu (Je to tam kde je Home,nezaradené-tam chcem aby boli tie čo su hore,čo tam je kredit,navody,ako sa pripojit...)
-- 22 črc 2015, 11:21 --
Edit: ešte by som chcel to,aby sa tam mohli prihlásiť na stranke písať v chate atď.. aby tam mali "vlastný účet"
Potom mi nejde ešte ten banner,taký posúvací archív neviem ako to nzvať.Upravím si tam texty atď ale nepridá mi to tam..
Položky na stránke WP
- NetManSK
Položky na stránke WP
Dobrí obchodníci:
MarekBurget,Escalator
Pomohol som ti? K+
MarekBurget,Escalator
Pomohol som ti? K+
- izyy
- Věk: 10
- Kontaktovat uživatele:
Re: Položky na stránke WP
Zdravím,
Nechcem ťa uraziť, ale naozaj by si sa mohol vyjadrovať na úrovni. Toto znie, ako keby si bol jeden z prisťahovalcov ktorý boli ochotný zájsť na rýchlo kurz slovenčiny.
Menu, teda tie odkazy čo máš hore, to si nastavíš v administrácii: Vzhľad -> Menu
Pokiaľ ale chceš aby sa to zobrazovalo pod tymi obrázkami či čo to tam je, tak myslím že to závisí len od témy, a teda v tomto prípade to nebude možné. Môžeš to ale skúsiť, skús pozrieť aj sekciu widgety, či nemáš možnosť tam šupnúť to menu, alebo v nastaveniach menu to môžeš tiež skúsiť pozrieť, či to nie je možné.
Možnosť registrovania pre užívateľov nastavíš taktiež v administrácii: Nastavenia -> Všeobecné
Nechcem ťa uraziť, ale naozaj by si sa mohol vyjadrovať na úrovni. Toto znie, ako keby si bol jeden z prisťahovalcov ktorý boli ochotný zájsť na rýchlo kurz slovenčiny.
Menu, teda tie odkazy čo máš hore, to si nastavíš v administrácii: Vzhľad -> Menu
Pokiaľ ale chceš aby sa to zobrazovalo pod tymi obrázkami či čo to tam je, tak myslím že to závisí len od témy, a teda v tomto prípade to nebude možné. Môžeš to ale skúsiť, skús pozrieť aj sekciu widgety, či nemáš možnosť tam šupnúť to menu, alebo v nastaveniach menu to môžeš tiež skúsiť pozrieť, či to nie je možné.
Možnosť registrovania pre užívateľov nastavíš taktiež v administrácii: Nastavenia -> Všeobecné
- NetManSK
Kód: Vybrat vše
Éhh - Ktorý,ochotný N pl. .. I/Í - Ktorí,ochotní

Neviem ako sa tie somariny na webe volajú tak píšem ako deb*l..
Ok ďakujem k+, ale to posúvacie menu už v tej téme bolo..
Dobrí obchodníci:
MarekBurget,Escalator
Pomohol som ti? K+
MarekBurget,Escalator
Pomohol som ti? K+
- izyy
- Věk: 10
- Kontaktovat uživatele:
Menu sa dá vždy nastaviť. Dá sa dokonca úplne skryť.