Dobrý deň, mám tu problém. Na Server sa mi pripájajú hráči mimo CZ / SK. Takže sa mi tam pripájajú nejaký bulhary, Latinštinári atď... Neexistuje nejaký plugin ktorý zakáže iným hráčom okrem CZ / SK sa pripojiť na môj Server? Prosím poradte mi... vážne... som už zúfalí
Server - pomoc
-
LojDA7775
Server - pomoc
Server: 217.11.249.93:27847
Dobrý deň, mám tu problém. Na Server sa mi pripájajú hráči mimo CZ / SK. Takže sa mi tam pripájajú nejaký bulhary, Latinštinári atď... Neexistuje nejaký plugin ktorý zakáže iným hráčom okrem CZ / SK sa pripojiť na môj Server? Prosím poradte mi... vážne... som už zúfalí
.
- Arcas
- Věk: 27
Re: Server - pomoc
Totální kravina...
Naposledy upravil(a) Arcas dne 22 črc 2015, 14:16, celkem upraveno 1 x.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

-
LojDA7775
A čo je z pluginami? Zato že sú po EN?... Môže to byť aj tým, že som server dal na 2 EN stránky?
- Arcas
Nic, nic. Nevšiml jsem si kategorie. V každém případě - zkoušel jsi hledat na google? Myslím si, že nebudeš jediný, kdo tento problém řešil.
A co se týče těch stránek - ano, pravděpodobně to bude tím.
Ale čistě ze zvědavosti - proč na serveru nechceš cizince? Pokud se budou dorozumívat anglicky, tak by neměl být problém, ne? Máš vyšší návštěvnost a můžeš prodávat rezerved sloty, ne?
A co se týče těch stránek - ano, pravděpodobně to bude tím.
Ale čistě ze zvědavosti - proč na serveru nechceš cizince? Pokud se budou dorozumívat anglicky, tak by neměl být problém, ne? Máš vyšší návštěvnost a můžeš prodávat rezerved sloty, ne?
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

-
LojDA7775
Tak teda... nechám si zrušiť Server a spravím si nový. A tento krát si dám pozor na stránky.
- Arcas
No počkej - proč to tak vadí? Aspoň naplní server, ne? 
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

-
LojDA7775
Vyriešené. Môžte lock. Kúpim si nový Server a budem opatrnejší
.
- izyy
- Věk: 10
- Kontaktovat uživatele:
Takto ti poviem, oni si ten server nájdu aj keď ho neuverejníš na iné server-listy ako CZ/SK
To chceš každý týždeň meniť IP?

- TheLaoming
- Kontaktovat uživatele:
Tobě vadí pár cizinců, ale já mám o půlnoci téměř plný server angličanů nebo hráčů z jiných zemí, ale anglicky se domluví. Jediné co mi u nich vadí, je jejich ping. Narozdíl od většiny CZ/SK hráčů, mají strašně velký ping a pak to vypadá, že na serveru jsou lagy 
AMXMODX PAWNER, FORMER MAPER
My Steam acc. a lot of lost years in my life lol
Discord: ^TheLaoming#6969

My Steam acc. a lot of lost years in my life lol
Discord: ^TheLaoming#6969

-
LojDA7775
TheLaoming píše:Tobě vadí pár cizinců, ale já mám o půlnoci téměř plný server angličanů nebo hráčů z jiných zemí, ale anglicky se domluví. Jediné co mi u nich vadí, je jejich ping. Narozdíl od většiny CZ/SK hráčů, mají strašně velký ping a pak to vypadá, že na serveru jsou lagy
Už to nebudem rozoberať lebo tu z toho vznikne taký flame že to nikto nikde nevidel. Prosím o lock. Na tickete mi povedali že je to tým že som server zverejnil na jednej EN stránke... takže radšej budem počúvať tu milých Adminov než užívateľov