Dobrý den,
proč by vynechával minihry, když je to server, který je zaměřen přímo na minihy ?
Na tomto serveru jsem chvíli hrál a stavby jsou nádherné, ale třeba lobby je moc velké a já sám se v něm moc nevyznám kde co je, ale jinak pěkný server.
- McGames - Nová éra
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Re: - McGames - Nová éra
Wojak píše:Dobrý den,
proč by vynechával minihry, když je to server, který je zaměřen přímo na minihy ?
Na tomto serveru jsem chvíli hrál a stavby jsou nádherné, ale třeba lobby je moc velké a já sám se v něm moc nevyznám kde co je, ale jinak pěkný server.
Protože na minihry potřebuje dost hráčů, jinak hráči na hru čekají dlouho a pak je to přestane bavit a odejdou a už se nevrátí.
Naopak, pokud budou minihry v málo hráčích jako bonus k normal hře, tak to může mít úspěch.
A až bude hráčů dost, určitě se dá primární cílení změnit.
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
- Iwitrag
- Věk: 32
Ono to není tak jednoduché jak se zdá, s tou změnou cílení.
Mám ještě jeden server, SteveCraft, Survival s minihrami, a věřte mi, že by byli všichni proti tomu, abych zkrátka Survival jen tak smazal a změnil cílení jen na ty minihry.
Navíc, SteveCraft je server, kde využívám převážně pluginy z Bukkitu. Na McGames si je vytvářím sám. Je to zkrátka jiný server, už od počátku koncipovaný tak, že to budou raw minihry.
Důvod, proč jsem nevytvořil větší projekt s propojením např. přes Bungee je časové vytížení. Survival má daleko větší požadavky na údržbu. Zvlášť, když používáte nevlastní pluginy a musíte čekat na vývojáře, než vám je laskavě aktualizují nebo upraví nějaký bug...
Wojak, sice nevím, jak ses mohl nevyznat v lobby, kde jsou po okrajích obří ikonky s nápisy k jednotlivým minihrám, ale pokud ti to orientaci usnadní, v inventáři máš hodiny, které ti nabízejí po rozkliknutí seznam miniher s počtem hráčů a stavem jednotlivých arén, který se mění v reálném čase (nemusíš to znovu otevírat).
Mám ještě jeden server, SteveCraft, Survival s minihrami, a věřte mi, že by byli všichni proti tomu, abych zkrátka Survival jen tak smazal a změnil cílení jen na ty minihry.
Navíc, SteveCraft je server, kde využívám převážně pluginy z Bukkitu. Na McGames si je vytvářím sám. Je to zkrátka jiný server, už od počátku koncipovaný tak, že to budou raw minihry.
Důvod, proč jsem nevytvořil větší projekt s propojením např. přes Bungee je časové vytížení. Survival má daleko větší požadavky na údržbu. Zvlášť, když používáte nevlastní pluginy a musíte čekat na vývojáře, než vám je laskavě aktualizují nebo upraví nějaký bug...
Wojak, sice nevím, jak ses mohl nevyznat v lobby, kde jsou po okrajích obří ikonky s nápisy k jednotlivým minihrám, ale pokud ti to orientaci usnadní, v inventáři máš hodiny, které ti nabízejí po rozkliknutí seznam miniher s počtem hráčů a stavem jednotlivých arén, který se mění v reálném čase (nemusíš to znovu otevírat).

Vývojář, streetař a hráč pokeru
- Arcas
- Věk: 26
Jenže jak již bylo řečeno - poloprázdný server s minihrama, kde člověk čeká, než může hrát nikoho nebaví.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- Iwitrag
- Věk: 32
Souhlas, a proto dělám tuhle prezentaci serveru. 

Vývojář, streetař a hráč pokeru
- Arcas
Jak řekl Black - zde má drtivá většina lidí vlastní server. A když už náhodou nemají server, tak se MC věnují jen jako programátoři. Takže tohle není nejlepší nápad.
Spíš by to chtělo přidat něco, aby ti hráči na serveru mohli někde přečkat a zabavit se, než se sejde dostatečný počet. Vzpomínám si kdysi na GoldCraft, kde měli survival a zároveň něco jako minihry, eventy, dungeony apod.
Spíš by to chtělo přidat něco, aby ti hráči na serveru mohli někde přečkat a zabavit se, než se sejde dostatečný počet. Vzpomínám si kdysi na GoldCraft, kde měli survival a zároveň něco jako minihry, eventy, dungeony apod.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

-
No to by chtělo, ale zase je tam luxus věc a to jsou doly tam jsi 5 minut a z 5 minut je hodina. Tato minihra jestli se tomu tak dá říkat tak mě velice potěšila.
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Doly? To snižuje hodnotu jakýhokoliv serveru tak na desetinu...
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
-
Ale on to tam má jako minihru nebo jestli se tomu tak dá říkat, že musíš těžit rudy a pak je odneseš do truhly a ono tě to dá peníze a za ty peníze si můžeš koupit věci apod.
+
+
- Arcas
Tak či tak - pokud tam není více způsobů, jak se hráč může zabavit, než půjde na nějakou minihru, tak je to celkem špatné... Pak se nemůže divit, že se musí propagovat.
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com